Magazin

Mentalno razgibavanje: Umesto Dareta uz Mareta glumac Srđan Jovanović

mentalno-razgibavanje-mare-srdjan

Popularna emisija “Mentalno razgibavanje” uskoro dobija novog voditelja.

Kako navodi Marko Stepanović, domaćin emisije će zajedno sa njim biti glumac i komičar Srđan Jovanović. Sam koncept “Mentalnog razgibavanja” se neće puno promeniti.

„Mentalno razgibavanje nastavlja svoj rad i postojanje sa novim voditeljem, glumcem i stendap komičarem Srđanom Jovanovićem.

Koncept emisije neće biti bitno izmenjen. I dalje ćemo se baviti aktuelnostima i svim onim stvarima koje nas okružuju, a koje su važne za život naših građana.

Posebno ćemo, kao i do sada, obraćati pažnju na devijacije i anomalije u našem mentalitetu, a naravno da će glavni osvrt biti na ono što rade oni koji upravljaju državom, odnosno, vladajuće strukture“, govori Stepanović.

„Kao i do sada ćemo pratiti svaki njihov korak i kroz humor, satiru, ironiju komentarisati njihove poteze, i njihove greške koje oni kao što svi znamo, redovno prave.

Ono što će biti novina u samom konceptu emisije, jeste da će se osim društveno – političkih tema, ponovo u pripremi emisije naći i neke teme koje su ranije obeležavale Mentalno razgibavanje, a to su neke, kako ih mi obično zovemo, lajt teme poput muško – ženskih odnosa, zezanja na račun naših komšija iz regiona, ali i nas dvojice lično i naših karijera i porodica“, objasnio je voditelj.

„Sve ostalo što budemo radili će biti manje – više isto i oni koji već deceniju i po prate Mentalno razgibavanje nemaju potrebe da brinu zbog promene u voditeljskom tandemu.“

Srđan Jovanović je rođen u Beogradu 17. jula 1979. godine. Glumu je diplomirao 2000. godine na Akademiji umetnosti BK. Igra u pozorištima u Beogradu. Bavi se stendap komedijom.

Radi sinhronizacije crtanih filmova i serija za studije Prizor, Laudvorks, Studio, Hepi TV, Blu haus, Mobi i Vočaut. Snimio i je nekoliko TV reklama.

Njegova najpoznatija stendap komedija je „Privid života“, premijerno je izvedena na čuvenom Lent festivalu u Mariboru. „Sastavio” ju je od svih onih nemogućih svakodnevnih pojava koje nas sprečavaju da živimo normalan život, koje nas guše, maltretiraju, a bez kojih, opet, nikako ne možemo. One jesu suva realnost, ali i naš pokušaj da joj umaknemo.

srdjan-jovanovic

Poznat je i po ulogama u domaćim TV serijama.

Na glumačkoj sceni je od 1999. godine, a prva uloga mu je bila u seriji „Porodično blago“, gde je tumačio lik malog Milojice.

Još neka od ostvarenja u kojima je Srđan Jovanović glumio su serije „Stižu dolari“, „Ono naše što nekad bejaše“, „Kuku, Vasa“, „Drug crni u NOB-u“, „Naša mala klinika“, „Junaci našeg doba“, „Tate“.

Pored toga, Jovanović je pozjamljivao glasove u hit ostvarenjima „Jet set“ i „Nikad izvini“.

Izvor: Nova.rs

Dare Mitrović posle otkaza: Imam vas kao vetar u leđa, to je sve što mi treba

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Maretu zelim svu srecu ali ta emisija je shit bez Dareta. Ne gledam vise i cekam da se Dare oglasi i zapocne neku svoju pricu. Mentalno RIP…

147 Shares
147 Shares
Share via
Copy link