Srbija Vesti

Darko Mitrović ima novi projekat: Prinuđen sam da slobodu osvajam na internetu

Voditelj i autor emisije Mentalno razgibavanje Darko Mitrović, koji je prošle nedelje dao otkaz na televiziji Nova S uživo u programu, zvanično je najavio svoj novi poslovni projekat.

Mitrović je svoje poslovne planove saopštio preko Tvitera, kada je otkrio da pokreće novi podkast:

– Svi mediji su potpuno porobljeni pa sam prinuđen da medijsku slobodu osvajam na još uvek nepokorenom internetu. Eto šanse za slobodnu misao i kritički glas. Moj podkast od sada zavisi od vaših donacija. Zavirite u svoje srce i novčanik. Uskoro sa više informacija – napisao je Mitrović na pomenutoj društvenoj mreži, a prenosi portal Direktno.

Podsetimo, Mitrović je otkaz dao nakon što se televizija Nova S ogradila od njegovih stavova po pitanju vakcina koje je iznosio tokom emisije.

– Vi sa Nove S, Junajted medije, slobodno radite šta želite. Ja sam juče direktorka Vas pokušao da pozovem, da Vas dobijem da sprečim ovo, da se lepo čujemo i da čujem u čemu je to problem bio u jučerašnjoj emisiji. Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, ali pošto na ovoj televiziji program uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević i Ivan Ivanović. Ja vam sad dajem otkaz, doviđenja – rekao je tada poznati voditelj.

Jedan deo javnosti je ograđivanje TV Nova S od Mitrovićevih stavova iznetih u emisiji video kao ograničavanje slobode govora, dok su se sa druge strane našli oni koji ovaj potez smatraju neosnovanim.

Mare: Žao mi je što smo ovim mrziteljima svega i svačega i botovskim gov*ima pružali prostor

OGLAS

PARTNERI SAJTA


2.9K Shares
2.9K Shares
Share via
Copy link