Magazin Poznati

Megan Foks u raspravi sa fanovima: „Zaboravila sam da imam decu, pogledajte u izgubljeno-nađeno“

megan fox
Printscreen

Holivudska lepotica neprestano šokira javnost, a čini se da zbog toga ne mari previše već nastavlja da živi život kakav voli.

Megan Foks izazvala je brojne negativne komentare ispod poslednjih fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu, a na jednu opasku je odlučila da reaguje.

Naime, ispod niza fotografija na kojima pozira u crnom topu i s kapom na glavi, zaređali su se komentari na račun njenog izgleda.

„Plastika je štetna za okolinu“, „Izgledaš kao Kardašijanke sada i to je tako razočaravajuće“, „Molim te, smanji s plastičnim operacijama. Nekad si bila tako lepa“, pisali su joj pratioci, no Megan na te komentare nije reagovala.

Međutim, kad ju je jedna pratiteljka upitala gde su joj deca, glumica joj je odgovorila.

„Stani, stani… Ja imam decu? O Bože, znala sam da sam nešto zaboravila. Molim vas brzo nazovite Beverli Hils hotel, tu sam ih poslednji put videla. Možda ih je neko predao u ‘izgubljeno-nađeno'“, odgovorila je Foksova.

megan
Printscreen

Podsećamo, Megan ima troje djece koje je dobila u braku s bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom. Par se razveo u maju 2020. godine, a Brajan je iz medija saznao da Megan želi razvod.

Ubrzo je otkrila i da se zaljubila u repera Mašin Gan Kelija za koga je trenutno verena.

Izvor: Klix.ba

Che Bella! Italijanska Megan Foks ukrala srce Piksijevom orliću Dušanu Vlahoviću (FOTO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

29 Shares
Share via
Copy link