Magazin

„Meda maneken“ uslikao preko 400 selfija kamerom za divlje životinje (FOTO)

Meda maneken naslovna
Foto: Twitter / boulderosmp

Poznata je ljudska opsednust selfijima i njihovo kačenje na društvene mreže, zarad sakupljanja lajkova i komplimenata, ali jedan meda je zasenio i najbolje profesionalne modele kada je ispozirao za seriju spontanih fotki.

Očigledno da ga oko kamere voli, a i njemu se svidelo da se malo poigra sa modernom tehnologijom, verovatno i ne sluteći da će postati hit na internetu.

Naime, rendžeri parka iz Kancelarije za otvoreni prostor i planinske parkove (OSMP) ,iz Bouldera u američkoj državi Kolorado, postavili su brojne kamere na 46.000 hektara površine kako bi snimili životinje u njihovom prirodnom staništu.

Međutim, jedan radoznali i fotogenični meda odlučio je da im se približi, te je zaista ozbiljno shvatio ulogu modela i uživao u fotografisanju, budući da je uočen na 400 od 580 snimaka, piše Index.

OSMP je fotografije ovih jedinstvenih medveđih selfija odlučio da podeli na Tviteru, a brojni korisnici ove društvene mreže oduševljeno su komentarisali kako bi medveda trebalo angažovati kao profesionalnog modela.

„Vau, dobar je! Mogao bi se profesionalno baviti manekenstvom“, „Dajte medi Instagram profil“, „I medvedi mogu da budu umetnici“, „Medved pravi bolje selfije od mene“, oduševljeni su bili tviteraši.

Postavljene kamere pomažu rendžerima da smanje vreme boravka u osetljivim područjima, u pokušaju da prate i promatraju lokalne životinjske vrste, a kamere prosto „ožive“ kada životinja stane ispred njih i tada snime fotografiju.

Kamere takođe mogu snimati video zapise u trajanju od 10 do 30 sekundi.

Izvor: Index

Istinita priča o narađenom medvedu osvetniku koji je pojeo 30 kg kokaina (VIDEO)

Share via
Copy link