Film Magazin

Istinita priča o narađenom medvedu osvetniku koji je pojeo 30 kg kokaina (VIDEO)

medved kokain

Objavljen je trejler za novi bizarni film temeljen na istinitoj priči o medvedu koji je pojeo 30 kilograma kokaina.

Nakon rada na serijalu Pitch Perfect, Elizabeth Banks je prešla na potpuno ludu teritoriju s Cocaine Bearom, a iako susrećemo niz ljudi u prvom traileru za ovaj divlji film, jasno je da je medved glavni lik ove priče.

Film je temeljen na istinitom događaju iz decembra 1985. kad je crni medved progutao celu torbu s kokainom koja je ispala iz aviona krijumčara droge, koji je nosio pretežak teret. Medved je pronađen tri meseca nakon smrti, kako leži pored prazne torbe i 40 otvorenih plastičnih posuda kokaina.

– Svi moji dosadašnji filmovi uglavnom govore o autsajderima, i bez obzira na to ko ste, ako sretnete medveda koji je nadrogiran kokainom, vi ste u toj situaciji autsajder. A to predstavlja priliku samo za puno komedije i užitka – rekla je o filmu rediteljka Elizabeth Banks i dodala da je crpila inspiraciju iz horor-klasika Ajkula.

– Volim horor, i volim krv, i volim horor-komediju, i volim Sama Raimija, i volim Johna Carpentera. Ovo se događa 1985. godine pa sam osetila da je ovo prava prilika za omaž nekima od tih vrsta filmova, ali i da se napravi nešto jedinstveno jer je to takođe karakterno delo – dodala je. U Cocaine Bearu različiti likovi nailaze na nadrogiranog medveda i to ne završava dobro za mnoge od njih.

– Nakon što sam saznala istinitu priču i pročitala scenaroj Jimmyja Wardena, osećala sam da bismo trebali napraviti film koji je priča o medveđoj osveti – rekla je Banks čiji je film i lukav komentar o opsednutosti ratom protiv droge iz 80-ih.

U filmu glume Keri Russell, Alden Ehrenreich, Margo Martindale, O’Shea Jackson Jr., Isiah Whitlock Jr., Brooklynn Prince, Christian Convery i pokojni Ray Liotta, a u bioskope stiže 24. februara 2023.

Izvor: Index

„Route 36“ je prvi kokainski bar na svetu i raj za neiživljene turiste željne „belog“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link