Magazin

Nastavlja se haos zbog slike maturantkinje: OK je da kači slike sina bez majice, ali moje gole noge nisu OK

matura
Foto: Twitter Collage

Fotografija jedne maturantkinje iz Srbije i komentari koje je ta slika pokrenula izazvali su veliko interesovanje javnosti i razne reakcije. A devojka koja se našla u žiži same priče ne želi da ćuti na komentare sa Tvitera.

Podsećanja radi, maturantkinja po imenu Kristina, o kojoj smo pisali, objavila je fotografiju na kojoj nosi matursku haljinu. Usledio je komentar: „Pošto sat?“, koji je napisao muškarac koji po godinama može da joj bude otac što je izazvalo gnev brojnih Tviteraša kao i njenu reakciju:

„Ne znam tačno marku sata, čika Radovane, pogledaću pa ću Vam reći, negde oko 13 hiljada, nisam sigurna, pozdravite decu i unuke“.

Međutim Radovan nije jedini kojem je Kristina odgovorila.

„Gospodine Sale, u istom rangu ste sa Radovanom, prekinite da spopadate decu i igrajte društvene igre, na primer, pametnije je“, uzvratila je na još jednu prozivku.

Nije ostala dužna ni ženi koja je kritikovala njen odabir haljine.

„Okej je što ona kači slike svog sina bez majice, ali moje gole noge nisu okej“, istakla je Kristina.

Rasprava na njenom pofilu i dalje traje. Nažalost, brojni komentari oteli su se kontroli, pa je naizgled bezopasna fotografija zaista otvorila Pandorinu kutiju.

Nadamo se da će se situacija brzo smiriti i rešiti na najbolji način odnosno da će svi naučiti kako treba komentarsati druge.

„Pi*ke pandurske, ne znate vi ko je moj tata!“ 3 bahate maturantkinje tukle policajce

Izvor: Blic Žena

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Sta nije jasno. U ovom slucaju sva bolest je isplivala na povrsinu. Svih aktera. Psihijatar bi rekao sve dijagnoze. A bice i gore. Bezzubi narode. Ide zima, duga i hladna. Nece biti hrane, grejanja….Sta kaze cika Radovan ?

85 Shares
Share via
Copy link