Magazin

‘Pi*ke pandurske, ne znate vi ko je moj tata!’: 3 bahate maturantkinje tukle policajce

interventna-policija
Foto: MUP

Tri maturatkinje privedene su 27. maja u policijsku stanicu na Zvezdari, nakon sramotnog incidenta koje su napravile na proslavi ispraćaja maturanata Šeste beogradske gimnazije.

Sve je počelo kada je iz škole stigao poziv policiji da se u dvorištu nalaze dva sumnjiva mladića koja nisu njihovi učenici, piše Telegraf.

Policija ih je udaljila, a kod jednog je tom prilikom uočila i crvenu baklju za pojasom.

Međutim, dok su mladići odlazili, usledilo je zaprepašćujuće ponašanje devojaka. Dve maturantkinje krenule su da se svađaju, guraju, a potom i dave. Policijske službenice su ih, kako prenosi portal, prvo upozorile da se smire, a kada je jedna prišla da ih razdvoji, zadobila je udarac pesnicom blizu oka. Tada je na lice mesta došla i Interventna jedinica policije.

Maturantkinja koja je udarila pesnicom službenicu smeštena je u policijsko vozilo, što ju je dodatno razjarilo pa je, prema saznanjima Telegrafa, psovala i vikala: „Pi**e pandurske, j***aću vam mamu, videćete vi koga ste priveli, ne znate vi ko je moj otac“.

Drami tu nije bio kraj, njene dve drugarice prišle su kolima i krenuo je novi napad. Svaka je otvorila po jedna vrata i vukla policijskog službenika za revere.

Jedna je vikala: „J**aću u vam mamu, pustite mi drugaricu“.

Druga se nadovezala istim rečnikom i pretnjama: „Džukele jedne, da li znate ko je moj otac, sad će doći Ć, ***aće vam svima mater, videćete svi ko je on“.

Pripadnici Interventne jedinice odvojili su ih od policijskih kola i sve tri su privedene u stanicu.

Radisav Milić, direktor Šeste beogradske gimnazije, odgovorio je za Telegraf da se incident dogodio u parku ispred Zvezdara teatra, a da je proslava maturanata protekla bez incidenata.

– U školskom dvorištu Šeste beogradske gimnazije nakon završetka časova bila je kratka proslava maturanata tokom koje nije bilo incidenata, a o tome su brinule razredne starešine i desetak dežurnih nastavnika, kao i pripadnici policije. O incidentu u parku ispred Zvezdara teatra, o kojem imate određena saznanja nemamo precizne informacije, jer smo svi bili u dvorištu škole i imamo samo posredna saznanja da je došlo do incidenta i intervencije policije. Očekujemo izveštaj od policije i tada ćemo više moći da Vam saopštimo – kaže Milić.

Ono što se ipak pouzdano zna je da je ovakvo ponašanje maturanata, koji su već odrasle i zrele osobe, sramotno gde god da se desi – u školi ili na ulici, a naročito pred školom i posle proslave mature.

Izvor: Blic/Telegraf

Svi užasi odrastanja na Balkanu: Maturanti na ispiranju želuca i trbušna plesačica koja pada sa stola

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

146 Shares
146 Shares
Share via
Copy link