Magazin

Zadrugar preveslao Pink, izašao na sahranu živog oca i zapalio za Švicu (FOTO,VIDEO)

marko osmakčić
PrtSc

Učesnik rijaliti programa ‘Zadruga’ Mako Osmakčić danas je pred čitavom nacijom izbrukao ne ovoga puta samo sebe, već i produkciju Pink televizije koja organizuje ovaj rijaliti šou.

Ovo nije prvi put da neko od ‘zadrugara’ odnosno učesnika ovog programa govori javno o tome da je u pitanju ‘nameštaljka, prevara, obmana’, da su se prema njima ponašali nekorektno ili nisu ispoštovali obaveze iz ugovora ili diskvalifikovali učesnike kako bi im dugovali veliki novac…

Međutim, ovo je zaista prvi put da je neko najstrašnije nasankao Pink i ‘velikog šefa’ Žeksa i to lažiranjem umrlice člana porodice (oca) koju je iskoristio da legitimno napusti imanje u Šimanovcima kako bi otišao na ‘sahranu’.

Sahrana Osmakčićevog oca trebalo je da se održi danas, ali, kada su brojne ekipe, prva naravno Pinkova, stigle na zakazano mesto u zakazano vreme, saznalo se da od tog posla, na sreću, nema ništa, i da je Osmakčićev otac živ i vrlo zdrav.

No, da krenemo redom: Marko Osmakčić je iz Zadruge izašao 9. juna, zbog smrtnog slučaja – naime, produkcija rijaltiija obaveštena je da je preminuo Markov otac Franjo Osmakčić, nakon čega je zadrugar hitno izveden, gde su mu saopštene tragične vesti, posle čega mu se gubi svaki trag.

umrlica
FOTO: PINK.RS

Hajde da sada započnemo veče sa nečim posebnim, ma koliko istina bila bolna ili čudna. Marko je napustio „Zadrugu“ zbog smrti svoga oca. Markov otac je preminuo u 59. godini. Osmakčići su osmislili sve i iscenirli smrt kako bi ova devojka abortirala, kako se ne bi rodilo dete. Sve su iscenirali kako bi Viki donela odluku da abortira. Svet je zgrožen!

Ekipa TV Pink je otišla tamo (groblje u Laništima gde je bila zakazana sahrana) da proveri, svi telefoni su bili ugašeni od strane njegove porodice, danas u 16h kada je počela sahrana, Marko i njegov brat su se vratili na sve društvene mreže i ludo su se zabavljali. Ekipa TV Pink je išla u to mesto i pričala sa komšijama.

Da li neko može da poveruje u to da neko može da lažira svoju smrt – rekao je večeras voditelj Zadruge Milan Milošević u ‘Beloj kući’ dok je trudna devojka Osmakčića koju je više puta i fizički zlostavljao dožovela nervni slom i pokidala se od plača. Kao da stresova nije bilo dovoljno, i brutalnost voditelja je došla kao ‘šlag na tortu’.

Da, Osmakčić je preveslao Pink, naciju sigurno nije, nikome nije od nas, nacije, ništa dužan. Da je morbidno, morbidno je, ali ništa manje motbidno nije dopuštati da u prajm tajmu na televiziji muškaracc brutalno tuče trudnu devojku i zbog toga ne snosi nikave posledice.

Marko je, inače, ostao upamćen po brojnim svađama, a najskandaloznija je ona nakon koje je fizički nasrnuo na Viki, udario joj šamar i gurnuo je na pod nakon čega se ona onesvestila.

Koliko je nemoguće da policija uđe u Šimanovce i uhapsi zlostavljača, recimo, ili je ipak od svih svetaca najsvetiji rijaliti?

Sada je i Pink dobio nekoliko udaraca od Osmakčića – ponizio ih je i to se ne prašta. Naravno da će ga blatiti, i treba da ga blate, ali ne zbog lažne umrlice – budimo realni, svaka fotokopirnica može napraviti umrlicu, i ne, to nije krivično delo. Nisu lažirali izveštaj iz bolnice, odštampali su parče papira… izi-pizi.

Trebalo je da ga surduknu u najcrnju rupu kad je pokazao mizoginiju, divljaštvo, nedostatak kontrole, nasilničko ponašanje…ali ne, to je bilo baaaš super za gledanost. Neka Marko bije trudne žene po budžacima, šta fali…

Marko se danas javio sa nekoliko Instagram objava.

Oglasio se iz Švajcarske, na svom nalogu na Instagramu, gde je prozvao Pink i priznao da mu je otac, čiju je umrlicu primio pre neki dan, zapravo živ.

– E, moj narode, kako je lepo biti na slobodi! Ups, šta nam je ovde (pokazuje na auto). Pa da… Pošto ću gledati Švicu sa razglednice, da vidimo kako ću gledati to – govori Marko, a potom malo o Pinku:

‘Ja sam vam dobro, otac nikad bolji, lažu k’o kerovi, lažu k’o smradovi’

Na kraju je dodao samo fotografiju sa porukom ‘Naguzili vas Osmakčići’.

osmakcic-

Dan pre nego što je izašao iz „Zadruge“ zbog navodne smrti oca, Marko je pred kamerama ispričao da će ubiti Viktoriju Mitrović, ukoliko ona ne bude abortirala njegovo dete.

Osmakčić je nekada bio švajcarska teniska nada, a svoju rijaliti karijeru okušao je u jednom takmičenju za neženje 2020.

Kada je ušao u rijaliti, Marko se predstavio kao bivši teniser, a kako stoji zvanično na sajtu ATP-a, Marko je od zvaničnih turnira za koje se dobijaju poeni zaradio ukupno 7.197 dolara.

Osmakčić je kao junior učestvovao na svim grend slem turnirima i bio je pozvan da igra za reprezentaciju Švajcarske.

Ono što je posebno privuklo pažnju medija pri njegovom ulasku u „Zadrugu 5“ jeste činjenica da je Marko trenirao tenis i sa jednim od najboljih tenisera današnjice Rodžerom Federerom.

Marko je objasnio da je on bio najbolji teniski junior na svetu. Do 14. godine je bio prvak Evrope. Ima 23 godine i rođen je u Švajcarskoj.

Tokom 2020. godine bio je učesnik popularnog rijalitija u Švajcarskoj pod nazivom „Udavača“. U ovom rijalitiju se veoma dobro plasirao i osvojio je visoko treće mesto. Takođe, učestvovao je u jednom nemačkom rijaliti programu iste godine koji je emitovan na RTL-u.

Nova scena brutalnog nasilja u Zadruzi, iz sve snage ošamario trudnu ženu (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link