Magazin

Marko Đurić je ponovo skočio da brani Vučića od Zaharove, a nas je blam umesto njega

Marko Đurić, direktor Vladine Kancelarije za KiM, drugi put je burno reagovao na Tviter objavu portparolke Ministarstva inostranih poslova Rusije Marije Zaharove.

Povod za Đurićev gnev bila je fotografija predsednika Srbije i SAD u Vašingtonu.

„A zamisli taj predsednik nijednu ružnu reč protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mestu. A zamisli taj predsednik je kod ruskog predsednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu, a ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo!“, napisao je Đurić juče na svom Tviter profilu. On je danas dodao da je „kupovina tečnog naftnog gasa izbačena iz tog sporazuma samo na insistiranje čoveka koji je sedeo u toj stolici“. „Sram da Vas bude još sto puta“, napisao je Đurić, a preneo b92.

Povod je bila objava Zaharove na Fejsbuku, tačnije fotografija predsednika Srbije i SAD u Vašingtonu.

„A zamisli taj predsednik nijednu ružnu reč protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mestu. A zamisli taj predsednik je kod ruskog predsednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu, a ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo!“, napisao je Đurić juče na svom Tviter profilu. On je danas dodao da je „kupovina tečnog naftnog gasa izbačena iz tog sporazuma samo na insistiranje čoveka koji je sedeo u toj stolici“. „Sram da Vas bude još sto puta“, napisao je Đurić.

Marko Đurić, član Otpora: Pogledajte VIDEO od pre 20 godina u kom ga spremaju za saslušanje u policiji

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

80 Shares
Share via
Copy link