Beograd Izbori 2020

Marinika Tepić: Dokazi upućuju da su braća Vučić u direktnoj vezi sa mafijašima koji maltretiraju celu zemlju

Poslanice Stranke Sloboda i pravde Marinika Tepić izjavila je juče da postoji dokazi koji upućuju na direktnu vezi braće Aleksandra i Andreja Vučića sa mafijašima.

Na konferenciji za medije u Skupštini Srbije iznela je sumnje u njihovu povezanost sa Aleksandrom Zupcem, vlasnikom savskog splava „Cunami“.

Dodala je da Udruženje „Savski nasip“ tvrdi da taj splav ugrožava ne samo normalan život stanovnika tog dela Beograda, već i njihovu bezbednost, te da ne prođe dan da se iz Udruženja ne požale da od tih splavova ne mogu da žive i da nemaju mir i bezbednost.

– Iako je splav ili više njih, zapaljen, „Savski nasip“ ponovo objavljuje da se tamo prave noćni vatrometi, da divljaju i da im niko ne može ništa. Da li je moguće da je mafija toliko jaka – upitala je Tepićeva.

O vezi vlasnika ovog splava sa braćom Vučić rekla je da se na društvenim mrežama Aleksandra Zupca pojavljuje fotografija helikoptera Zvonka Veselinovića, za kojeg ona tvrdi da je blizak Andreju Vučiću, bratu srpskog predsednika, i da je reč o čoveku koji je u “negativnom smislu najpoznatiji zbog sumnje da je odgovoran za tragediju Olivera Ivanovića i nelegalni objekat na Pančićevom vrhu”.

Prema njenoj tvrdnji, firma “Cunami studio d.o.o”, koja je vlasnik spornog splava, registrovana je na adresi Antifašističke borbe 15, u Beogradu a na istoj adresi je i “Srpska kuća vina”.

– A verujem da i ja i vi znamo ko su dvojica najpoznatijih enologa u Srbiji – rekla je ona.

Marinika Tepić je dodala da niko ne treba da se pravi lud i da sve veći stepen kriminala u Beogradu i Novom Sadu dovodi u vezu sa sukobima navijača i kotorskih klanova, jer svi dokazi upućuju na direktnu vezu “bratije Vučić sa mafijašima koji maltretiraju celu zemlju”.

– Ovaj intenzitet mafijaških incidenata, progona i obračuna je nenormalan. Pogledajte samo po lokalima kako stoje stvari. Pripadnici vlasti ne prezaju od najgorih pretnji i slanja batinaša na vrata ljudima koji se pobune. Mi ovo govorimo dve godine i ovo je sada javno za sve, mada se oni i ne trude da prikriju svoju snagu kroz divljačka postupanja. Šta je ovo – Divlji Zapad – upitala je ona.

Izvor: Novi magazin/Beta

Đilas: Tajne službe, dileri, huligani, vlast i tabloidi ujedinjeni, diktatura u završnoj fazi

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

komentara

Klikni da objaviš komentar

11.5K Shares
11.5K Shares
Share via
Copy link