Magazin Srbija

Đilas: Tajne službe, dileri, huligani, vlast i tabloidi ujedinjeni, diktatura u završnoj fazi

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ocenio je povodom najnovijih napada režimskih medija na potpredsednicu stranke Mariniku Tepić, da „diktatura ulazi u završnu fazu“.

„Na uništenju svakoga ko digne glavu angažovane su službe, uzurpatori nacionalnih frekvencija, tabloidi, ali i huligani, narko dileri, kriminalci koji se odjednom, pošto budu uhvaćeni sa kilogramima droge i pušteni na slobodu, sete da treba da optuže nekog iz opozicije da je kriminalac“, izjavio je Đilas i dodao da je ovoga puta meta Marinika Tepić „kao najhrabrija žena na srpskoj političkoj sceni“.

Lider SSP-a je ocenio da Aleksandar Vučić ne može da oprosti Mariniki Tepić – Krušik, dokaze o njegovoj povezanosti sa Slobodanom Tešićem, biznisima sa braćom iz Emirata i podatke o prodaji oružja zemljama gde to Srbija nikako nije smela.

„Ne može da oprosti hirurški precizne podatke ko je koliko desetina miliona evra zaradio na trgovini oružjem pljackajući Srbiju, ili zahteve da se Republičko tužilaštvo najzad oglasi po pitanju oca Nebojše Stefanovića“, saopštio je Đilas i dodao da Tepić neće odustati.

Mediji naklonjeni Aleksandru Vučiću, uključujući Novosti, Alo,  je objavilo svedočenje Novaka Filipovića (40) iz Pančeva, hapšenog početkom marta pod sumnjom da je švercovao 1,4 kilograma marihuane, koji tvrdi da je Tepić od njega tražila da „iseli iz Pančeva“ bivšeg urednika RTV Pančevo Miroslava Milakova.

Dokle ide poslušnost botova? Samo nebo je granica…

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

57 Shares
Share via
Copy link