Magazin

Marinika ‘rešila’ Vučića: “Kad je neko žedan krvi, lako se navuče!”

“Siniša Mali i BIA podvalili Vučiću falsifikate o Đilasu.

Lakomi Vučić uvek žedan tuđe krvi lako se navuče.

Mali je hteo da se opere pošto mu u danu plasiranja Mauricijusa hapse ‘carinsku mafiju'”, istakla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Danima su režimskim mediji mediji bili puni pisanja o navodnim tajnim računima Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, na Mauricijusu, u Dojče banci, za koju se kasnije ispostavilo da od 2018. godine ne vodi račune klijenata.

Međutim, kao da su režimski mediji i oni koji su im te falsifikovane podatke, kako je rekao Đilas, poslali prevideli tu činjenicu, pa su pisali o računima predsednika Stranke slobode i pravde u Dojče banci iz decembra 2020. godine. To je, naravno, izazvalo erupciju podsmeha na društvenim mrežama, posle čega je počelo “pranje” i izvlačenje onih koji su tu aferu isfabrikovali.

Da pomenuti podaci ne odgovaraju istini, istakao je Dragan Đilas, koji je naveo da “računi na Mauricijusu ne postoje, da ne postoji pomenuta banka”, da bi danas istakao da će podneti krivične prijave protiv Siniše Malog, Aleksandra Vučića, Milorada Vučelića i ostalih.

Pisanje “Novosti” danas je demantovala Dojče banka, koja je istakla da od 2018. godine ne vodi račune klijenata, posle čega se oglasila Marinika Tepić, koja je raskrinkala celu priču režimskih medija, prenosi Direktno.

Đilas tuži Vučića: Za falsifikovanje dokumenata ide se u zatvor

37 Shares
Share via
Copy link