Poznati Vesti

Poznati maneken i top model izvršio samoubistvo

maneken dzef tomas
Foto: Instagram/iamjeffthomas

Maneken Džef Tomas izvršio je samoubistvo skočivši sa balkona svog stana, javlja popularni šoubiz portal „TMZ“, a prenosi Telegraf.

Poznati top model je imao 35 godina.

Policija još uvek istražuje, smrt se posmatra kao samoubistvo, ali rezultati obdukcije za konačan uzrok smrti tek treba da budu objavljeni.

Oni su takođe rekli da su primili poziv 8. marta u kojem je saopšteno da je Tomasovo telo pronađeno nakon što je navodno skočio sa balkona svog stana u Majamiju.

Tomas je bio veoma popularan na društvenim mrežama, imao je više od 120.000 pratilaca na Instagramu.

Obožavaoci, pratioci i prijatelji su preplavili njegov Instagram nalog porukama tuge i žalosti nakon što su pročitali vest o njegovoj preranoj smrti.


SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu:

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Izvor: Telegraf

Mladić sve pripremio za samoubistvo – kada je video što njegov pas nosi, zaplakao je (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
125 Shares
125 Shares
Share via
Copy link