Ljubimci Magazin

Mladić sve pripremio za samoubistvo – kada je video što njegov pas nosi, zaplakao je (VIDEO)

bajron i gea

Kada je 25-godišnji Bajron ostao bez posla i devojke, zapao je u tešku depresiju. Mislio je da nikada iz nje neće izaći. Nije mogao naći motivaciju i nadu, kako bi nastavio svoj život.

Jedne večeri, odlučio je da sebi oduzme život. U tim trenucima, nije mogao videti drugo rešenje za izlaz iz patnje koja ga je obuzela.

Vezao je omču i sišao u prizemlje kuće kako bi svojoj porodici napisao oproštajnu poruku. Kada je završio, ugledao je svog psa i vernog prijatelja Gea kako drži u svojim ustima konopac kojim je planirao da se obesi.

U prvom trenutku, Bajron je pomislio da Geo želi samo da se igra. Međutim, kada je hteo da uzme konopac, Geo jednostavno nije htio da pusti.

Pas je bio tvrdoglav i uporan. Kada je konačno uspeo da otme uže, bilo je na više mesta iskidano.

U tom trenutku, shvatio je o čemu se radi. Zbog ovog dragog psa, Bajron se predomislio. Odlučio je da vredi živeti i krenuo na terapije kako bi se izborio sa depresijom.

Nekoliko meseci kasnije potresla ga je nova katastrofa. Geo se razboleo od raka, usled čega je uginuo.

U čast svog psa i divnog prijatelja, Bajron se svakog dana trudi živeti ispunjenim i sretnim životom.

Kako sam kaže, da nije bilo Gea, danas ne bi bio među živima. Duguje mu svoj život i sada ima obavezu da ga živi punim plućima, u čast svog divnog prijatelja.

Izvor: Novi život

Čista ljubav: Mama snimila trenutak kada nemački ovčar grli i štiti njenu bebu (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link