Magazin Srbija

Mali Stefan je sanjao pune tribine, otac moli za aplauz umesto minuta ćutanja

stefan slika
Printscreen

Devetogodišnji dečak koji je preminuo nakon što ga je Lazar Galić kolima udario na pešačkom prelazu na Karaburmi, sahranjen je na Novom groblju. Njegov otac oglasio se na Fejsbuku sa porukom iz koje isijava bol zbog tragičnog gubitka sina. Bol koju retko ko može razumeti.

On se zahvalio ljudima koji danima protestuju u ovom delu Beograda, a priznao je da nema snage da se pridruži sugrađanima i komšijama koji se solidarišu sa bolom njegove porodice.

– Hvala braćo i sestre… Bio je fudbaler… Molim vas večeras umesto minute ćutanja, za minut aplauza… Nije doživeo da igra za to… Ljubi vas, Mihailo… I, hvala vam na svemu, ja nemam snage da dođem u tu… ulicu… – napisao je otac poginulog dečaka.

Građani već danima protestuju u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi gde je Galić kolima pokosio devetogodišnjeg dečaka, njegovog oca i mlađeg brata. Građani su izašli na ulice jer je sud u prvom momentu pustio Galića da se brani sa slobode, a kasnije pod pritiskom javnosti određen mu je pritvor do 30 dana.

Revoltirane građane takva odluka nije zadovoljila, već zahtevaju hapšenje i krivičnu odgovornost sudije koja je oslobodila čoveka sa prilično sadržajnim dosijeom.

Žitelji Karaburme traže hapšenje sudije koji je oslobodio Stefanovog ubicu

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.2K Shares
2.2K Shares
Share via
Copy link