Magazin

UŽAS U BiH: Majka monstrum pred detetom obesila psa (VIDEO)

Na društvenim mrežama ovog vikenda objavljen je jezivi video-snimak koji prikazuje mučnu scenu koja je zgrozila brojne građane BiH, ali i celog regiona.

Kako prenosi Radio Sarajevo, video-snimak je nastao u Bosanskoj Dubici, a na njemu se vidi kako jedna majka, navodno medicinska sestra A. L., pred očima svog deteta, obesila psa lutalicu. Snimak je na svom profilu na Fejsbuku, objavio D. A.

Prema njegovim rečima, snimak je nastao u nedelju oko 17 časova.

„A. L. je juče oko 17 ubila ni krivu ni dužnu kuju u našem voćnjaku pred očima svog deteta. U videu možete videti kako nije bila samoodbrana od psa, već ju je dozvala s hranom i zavezala špagu oko vrata, odvukla do ograde, zatim je zavezala kuju visoko za ogradu i stegla špagu da se udavi.

Pas nije ni lajao niti je pokazivao bilo kakav vid nasilja, pa se stvarno pitam kako neko ima srca ubiti životinju ovako hladnokrvno pred očima svog deteta“, napisao je on na svom profilu na Fejsbuku, uz postavljen snimak.

Kako je preneo Radio Sarajevo, brojni građani BiH bili su šokirani snimkom, a neki su se pitali i „dragi ljudi, gde mi ovo živimo“.

Kako se nezvanično saznaje, policija je odmah izašla na mesto pogubljenja psa i protiv žene će biti podneta krivična prijava.

Najdirljivije objašnjenje zašto psi žive kraće od ljudi promeniće način na koji živite

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

72 Shares
Share via
Copy link