Magazin Srbija

Maja Nikolić: Odgovorno tvrdim da sam srpska Tina Tarner, briljirala bih na Evroviziji

maja-nikolic_850x
Foto: Kurir TV

Maja Nikolić jedna je od retkih zvezda koja je svoj put gradila učestvujući na mnogobrojnim festivalima, a dobitnica je čak 26 nagrada.

Maja se prvi put pojavila na muzičkom festivalu „Mesam“ sa pesmom „Odlazi“ na kom je dobila čak tri prve nagrade. Važi za jednu od retkih na estradi koja nema „dlake na jeziku“ i koja na svaku temu odgovara iskreno i otvoreno.

Život popularne pevačice uvek je bio zanimljiv publici, a u razgovoru za Nova.rs ona otkriva sve o svojim uspesima i padovima tokom karijere koja traje skoro 30 godina.

Osim po hitovima i uspešnoj karijeri, publici si zanimljivo i po tome što imaš čak šest pasa.

– Veterinar mi je rekao da Fifi ima krizu identiteta, misli da je čovek. Mnogo ih volim, da mi nije bilo njih tokom korone, ne znam šta bih radila.

Da li si na početku karijere verovala da ćeš danas biti na ovom mestu i da ćeš imati velike hitove?

– Znala sam, ja sam htela da budem džez pevačica, htela sam da budem i prevodilac engleskog jezika. Smešno mi je sada kada glupavi klinci napišu da pevam na izmišljenom jeziku. Ima toliko klinaca koji nemaju ni dva razreda osnovne škole.

Ja sam živela u Americi, 10 godina sam pisala i čitala na engleskom jeziku. Opraštam klincima koji su glupi i koji nemaju pojma šta govore jer kada treba da izađu i kažu nešto onda se kriju kao miševi.

Kako je izgledala tvoja karijera u Americi?

– Beograd je mali grad, ja sam bila najveća zvezda sa 17 godina, u moje vreme je bilo pet pevačica, a danas ih ima 5000. Smešno mi je ko sve danas snima pesme. Moraš da imaš školu, moraš da se baviš i vežbaš pevanje. Na estradi ima 95 posto ljudi koji nemaju pojma da pevaju.

Pročitao sam da si pevala za Novu godinu u Nemačkoj, a da je gazda uzeo pare i otišao. Da li je to istina?

– Jeste, dešavalo se svašta. Jednom sam pevala sa pokojnim Novicom Zdravković, gazda je uzeo pare i otišao i tu tezgu nisam mogla da naplatim ali sam na televiziji ispričala to i apelovala da više niko kod njega ne peva.

Sa pokojnim Džejem kada si nastupala jedan čovek ispred vas je pao i umro. Da li je to istina?

– Jeste, umro je. Jednom su i pucali, jednom je upala racija u Švajcarkoj gde sam pevala, završila sam na nacionalnom dnevniku. Upadaju i kažu da legnemo, ja rekla da neću da legnem da ne bih isprljala haljinu, ali morala sam da kleknem.

BIli su zbunjeni, videli su da ne želim da ih slušam. Na dnevniku je bilo oteto dete bogatom biznismena i oni su tražili tu ekipu koja je otela. Svašta sam prošla u životu.

Kako komentarišeš to što si se više puta takmičila na Beoviziji, a nikad nisi predstavljala Srbiju na Evroviziji?

– Srbija mnogo gubi, odnosno RTS gubi što mene nije poslala na Evroviziju jer odgovorno tvrdim da sam srpska Tina Tarner. Niko nema energiju koju imam ja, a ovakva energija je potrebna jednoj evropskoj sceni i sigurna sam da bih briljirala i da bih bila u vrhu na Evroviziji.

Izvor: Nova

Barbika nikada nije bila više kul nego sa likom Tine Tarner (VIDEO)

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

328 Shares
328 Shares
Share via
Copy link