Magazin

Svi se pitaju ko će naslediti silne milione Tine Tarner, a slavna pevačica je tu odluku odavno donela

tina-tarner-2
Foto: Printscreen

Napustila nas je legendarna pevačica Tina Tarner posle lavovskih borbi sa mnogim bolestima, a posle samo nekoliko dana od njene smrti krenule se brojne spekulacije.

Naime, u svetskom šoubiznisu već se uveliko šuška o tome ko bi mogao da nasledi pevačicinu imovinu i veliku svotu novca sa računa.

Prema tvrdnjama stranih medija, Tina je iza sebe ostavila oko 250 miliona dolara, a navodno je odavno donela odluku kome će njeno bogatstvo ostati nakon njene smrti.

S obzirom da se dugi niz godina borila sa rakom debelog creva, u jednom trenutku joj je bio potreban i novi bubreg, koji je velikodušno donirao njen suprug Ervin Bah.

Iako nije otkriveno ko će naslediti njeno bogatstvo, pretpostavlja se da će većinu, ako ne i sve, ostaviti suprugu, sa kojim je u braku 10 godina, a u vezi ukupno 27 godina, piše Glossy, a prenosi Stil.

Sa dvoje Tinine biološke dece, Krega i Ronija, koji su sada pokojni, mnogi bi očekivali da bi mogla da podeli svoje bogatstvo sa sinovima koje je usvojila nakon braka sa Ajkom Tarnerom, tačnije Ajkom Tarnerom Juniorom i Majklom Tarnerom.

Međutim, 2018. Ike Jr. otkrio da nije razgovarao sa svojom majkom skoro 20 godina, dodajući da je i ona bila otuđena od Majkla, ali da je finansirala njegovo lečenje u jednoj ustanovi za oporavak.

Da podsetimo, svet je 24. maja potresla vest o smrti Tine Tarner, pevačice koja će ostati upamćena kao kraljica rokenrola.

Svet je napustila u 83. godini u mestu u neposrednoj blizini Ciriha, a potvrđeno je da je reč o prirodnoj smrti.

Ranije se borila sa rakom creva i patila od visokog krvnog pritiska više od četiri decenije.

Njen život obeležili su brojni uspesi, poput 12 Gremi nagrada, čime je postala jedina žena koja je pobedila u pop, rok i R&B kategorijama, ali i tragedije koje su ostavile ogroman trag na nju.

Tina Tarner nije volela jedan od svojih najvećih hitova:“Grozna i užasna pesma“

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link