Svet Vesti

Barbika nikada nije bila više kul nego sa likom Tine Tarner (VIDEO)

barbika tina tarner

Poznati proizvođač igračaka „Mattel“ kreirao je Barbi lutku u čast legendarne rok pevačice Tini Tarner, obeleživši tako 40. godišnjicu njenog velikog hita „What’s Love Got To Do With It“.

Lutka, inače deo Matelove serije posvećene muzici, nosi odeću kakvu je Tarner nosila u spotu svoje poznate pesme – crnu mini haljinu u kombinaciji s teksas jaknom, a ima i prepoznatljivu frizuru slavne pevačice.

– Čast mi je poželeti dobrodošlicu svojoj Barbi lutki u grupu slavnih žena koje su već predstavljene na ovaj način i tako još većem broju dece približiti priču o mom putovanju – rekla je 82-godišnja Tarner u saopštenju.

Tina Tarner je dobitnica čak osam Gremija. Njen veliki uspeh započeo je krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih kada je nastupala s tadašnjim suprugom Ajkom Tarnerom od kojeg se, nakon turbulentnog braka, razvela 1978. Nakon poslednje turneje, koja se završila 2009. Tarner se povukla sa scene.

Početkom novembra 2019. na Brodveju je izveden mjuzikl koji opisuje njen život i rad.

Jedna od najpoznatijih pevačica svih vremena rođena je u Tenesiju, a 1995. preselila se u Švajcarsku sa svojim partnerom, producentom Ervinom Bahom rođenim u Nemačkoj. Za njega se udala 2013, a iste godine je postala i švajcarska državljanka.

Njena Barbi lutka prodaje se na internet stranici kompanije Matel.

Izvor: Hina

Andrea ima najveća usta na svetu i cilj da postane ‘Balkanska barbika’

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.3K Share
1.3K Share
Share via
Copy link