Ljubimci Magazin

Preslatko magare uživa u krilu svog vlasnika dok mu on na uvo peva nežnu pesmu (VIDEO)

Magare i farmer
Foto: Printscreen / TikTok / mrdonkers1

Životinje zaista mogu da osete ljudsku naklonost i da ju uzvrate bezgraničnom ljubavlju, a baš takav odnos ima jedan farmer sa svojim neobičnim ljubimcem – malim magaretom.

Video koji je objavljen na TikToku postao je instant hit, a na njemu možemo da vidimo taj neodoljivi dvojac kako uživa u blaženstvu svog dvorišta.

Kako je magarac još uvek mali, bez problema može da stane u krilo svom vlasniku i bezbrižno uživa, dok mu on na uvo nežno peva pesmicu “Over The Rainbow” (Negde iza duge).

Preslatko magare se potpuno opustilo na farmerovom ramenu, a kamera je zabeležila trenutak posebne nežnosti, kada je snimila izraz lica presrećne životinje, koja je očito u stanju nirvane zbog pesme i pažnje koja joj je posvećena, piše Index.

@mrdonkers1

Somewhere over the rainbow 🌈 #foryou #fypシ #donkey #babydonkey #country #farmlife

♬ original sound – DawnLynn

Čini se da je uživanje obostrano, pošto i čovek deluje potpuno opušteno dok mazi preslatku životinju, a njihov zajednički ritual “iza duge” izazvao je gomilu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

“Ovo je prelepo, svi bi trebalo da tretiramo sve životinje na ovaj način”, “Magare kad je videlo kameru: ‘Šta želiš? Ostavi nas na miru, zar ne vidiš da stvaramo uspomene'”, “Nešto najlepše što sam videla u poslednje vreme”, pisali su ljudi oduševljeno.

Novosadski bioskop Arena ponovo pokazao veliko srce i pružio utočište uličnim psima (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

119 Shares
119 Shares
Share via
Copy link