Lifestyle

Luksuzna kuća od 1.000 evra stiže na vašu adresu i gotova je za manje od 48 sati

kucica-koliba-Arched-Cabins
Foto: Facebook/Arched Cabins

Male, funkcionalne kućice postale su hit poslednjih godina. Globalni trend njihove izgradnje i kod nas je u zamahu. Sve veći broj familija se umesto klasičnih zidanih, ili montažnih kuća, odlučuje za ove alternativne kolibe. Izgradnja je toliko jednostavna da bi i dete moglo da je podigne, a cena – prava sitnica.

Jedna kompanija iz Sjedinjenih Američkih Država, šalje kompletnu kuću na vašu adresu u osnovnom paketu sa sve spratom, skeletom strukture, tipom izolacije R13 da kuća bude topla i plafonima u obliku panela, piše magazin Stil.

Cena – prava sitnica

Ove kuće su savršene, jer su jeftine, brzo se montiraju i imaju sve što zadovoljava osnovne potrebe stanovanja.

Cene se kreću od 1.000 evra za najjeftiniji model, do najskupljeg koji košta 12.000 evra. S obzirom da najskuplji model ima je 84 metra kvadratna, 4 spavaće sobe i 2 kupatila, to i nije tako velika cena!

Po vašoj želji i meri

Ova kompanije može lako da prilagodi budući dom vašem ličnom ukusu na osnovu fotografija koje im pošaljete, i na kojima im predstavite kakve kuće volite.

Iako je krajnji cilj ovih objekata da postane dom, manji modeli (4 kvadratna metra) mogu da se koriste kao skladišta ili čak kao džinovske kuće za vaše kućne ljubimce. Mogućnosti su beskrajne.

Da li biste kupili kuću poput ove za 1.000 evra?

Kako je izgledala izgradnja NIS-ove zgrade u Novom Sadu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
3.4K Shares
3.4K Shares
Share via
Copy link