Lifestyle

Luksuzna kuća od 1.000 evra stiže na vašu adresu i gotova je za manje od 48 sati

kabina

Sve veći broj familija se umesto klasičnih zidanih, ili montažnih kuća, odlučuje za ove alternativne kolibe. Izgradnja je toliko jednostavna da bi i dete moglo da je podigne, a cena – prava sitnica.

This lovely stone facade makes this client's Arched Cabin pop against its surroundings and lends itself to a more modern…

Gepostet von Arched Cabins am Samstag, 30. April 2016

Jedna kompanija iz Sjedinjenih Američkih Država, šalje kompletnu kuću na vašu adresu u osnovnom paketu sa sve spratom, skeletom strukture, tipom izolacije R13 da kuća bude topla i plafonima u obliku panela, piše magazin Stil.

We've updated our online Gallery with pictures of a build in progress in Southern Missouri! Take a look at the gorgeous…

Gepostet von Arched Cabins am Montag, 5. Oktober 2015

Cena – prava sitnica

Ove kuće su savršene, jer su jeftine, brzo se montiraju i imaju sve što zadovoljava osnovne potrebe stanovanja.

This gorgeous 24×40 Arched Cabin features a triple-tiered deck to watch wildlife, cozy up on with a cup of coffee in the…

Gepostet von Arched Cabins am Dienstag, 8. Dezember 2015

Cene se kreću od 1.000 evra za najjeftiniji model, do najskupljeg koji košta 12.000 evra. S obzirom da najskuplji model ima je 84 metra kvadratna, 4 spavaće sobe i 2 kupatila, to i nije tako velika cena!

Po vašoj želji i meri

Ova kompanije može lako da prilagodi budući dom vašem ličnom ukusu na osnovu fotografija koje im pošaljete, i na kojima im predstavite kakve kuće volite.

Upgraded standard staircase

Gepostet von Arched Cabins am Montag, 16. Mai 2016

Iako je krajnji cilj ovih objekata da postane dom, manji modeli (4 kvadratna metra) mogu da se koriste kao skladišta ili čak kao džinovske kuće za vaše kućne ljubimce. Mogućnosti su beskrajne.

Da li biste kupili kuću poput ove za 1.000 evra?

Kako je izgledala izgradnja NIS-ove zgrade u Novom Sadu

1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link