Srbija

Naprednjak, Milorad Pantić Luki, tužio majku iz Pećinaca čije dete ne može da ide u vrtić

majka iz pećinaca
Foto: Printscreen

Predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Pećincima, Milorad Pantić Luki, nakon tužbe zbog klevete, koju je podneo protiv predsednika OO DS Pećinci Nikole Mažića, podneo je tužbu i protiv jedne od majki iz Pećinaca, Jelene Mihajlović, saznaje IN Medija.

U tužbi se, između ostalog, navodi da je Jelena Mihajlović u više navrata gostujući na televizijama Nova S i N1 kao i na svom Fejsbuk nalogu objavila “inkrimisane reči uvredljve sadržine prema Miloradu Pantiću. Majci iz Pećinaca je danas uručena tužba u kojoj se navodi da je Milorad Pantić podneo krivičnu prijavu zbog krivičnog dela uvrede u produženom trajanju.

Podsetimo da su se majke dece iz Pećinaca, čijoj deci je onemogućeno da idu u vrtić, Jelena Mažić i Jelena Mihajlović, obratile više puta javnosti i navele da su njihova deca nezakonito izbačena iz vrtića, “obeležena od strane lokalnog moćnika Milorada Pantića Lukija”.

Iako je zbog incidenta reagovala i poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković , deca još uvek nisu vraćena u vrtić.

Takođe, predsednik OO Pećinci Srpske napredne stranke, Milorad Pantić Luki podneo je privatnu tužbu zbog klevete i protiv predsednika okružnog odbora i predsednika opštinskog odbora Demokratske stranke u Pećincima, Nikole Mažića.

Izvor: In medija

Majka iz Pećinaca: Vratite decu u matični vrtić, odakle nam 20.000 mesečno za gorivo do Šimanovaca

176 Shares
176 Shares
Share via
Copy link