Vesti Novi Sad

Luftika slavi prvi rođendan – drugi o nama

Približio se i prvi rođendan novosadskog portala Luftika. Pročitajte šta su naši sagovornici, poznati Novosađani rekli o nama. Hvala vam na ukazanom poverenju i nadamo se da ćemo i dalje dobijati ovakvu podršku.

Bojana Raonić

manekenka-novisad-bojana-maldivi
Foto: Murat Aran

Luftika je za mene pravi portal koji govori o uspešnim Novosađanima i njihovim pričama, dok drugi portali pis+šu o „uspesima“ starleta i raznih „zvezda“ . To je razlog zbog čega pratim Luftiku i zbog čega mi je zadovoljstvo da sarađujem sa vama.

Bojan Vukadinov

bojan-vukadinov-sminker
privatna arhiva Bojana Vukadinova

Joooj pa i ja sam luftika…. Šta drugo da kažem ne mogu da se izjašnjavam oko vaše objektivnosti, jer bi onda ispalo da sebe hvalim, ali činjenica je da ste vrlo profesionalni i lepo prenosite stvari koje vam kažemo, mi kao vaši sagovornici… Korektni, profesionalni, i kreativni, a to je najbitnije… Što se tiče našeg odnosa svi smo mi luftike na neki način pa smo se verovatno tu negde i pronašli…. E da jos nešto, lepo je što se bavite promocijom mladih i uspešnih ljudi, imate taj nepokolebljiv optimizam koji se meni jako dopada s obzirom na to da smo i u tome slični.

Stolar Mile – čovek dobrog srca

stolar-milorad-velikog-srca
privatna arhiva

Luftika je za mene potpuno pozitivan portal koji je u pravom trenutku svojim angažovanjem meni lično pomogao u mom radu i veruje u moju budućnost i prihvata me onakvim kakav jesam… Pratim vaš portal zbog veoma zanimljivog sadržaja koji mi daje lepe informacije u mome okruženju pa i šire…Najveće zadovoljstvo saradnje sa ovim portalom je vaša neukradena i neukaljana mladost koju ste usmerili na prave stvari za neko bolje sutra… Iskrenost i nepotkuplivost su danas retkost, a ja u vama to vidim.

Sofija Galogaza

sofija-model
Slobodan Jr Andjelković

Luftika predstavlja portal mogućnosti, sa svim sivilom može se naći i priča svakodnevnice. Ljudi koji se trude u svojim bransama, njihovi uspesi su podeljeni sa ljudima iz njihove okoline, data im je mogućnost glasa u medijima koja je danas nažalost cenzurisana. Moja priča kao i priče ostalih su bile ispričane masi kako je i trebalo, ni jednog trenutka nije došlo do korigovanja u smislu menjanja smisla. Pitanja su bila postavljena i objavljena onako kako su bila i rečena. Pored izopačenih medija koje daju svetlo ljudima koji nisu zaslužili, Luftici se treba dodeliti taj oreden časti novinarstva u iskrenosti.

Tamara Miličević

tamara-francuska
privatna arhiva

Za mene, Luftika je portal koji objavljuje sve što mene interesuje, prati sva dešavanja koja mene zanimaju i uvek me obraduje lepim intervjuom. Nije poput ostalih portala koji se bave svim i svačim i koji brzo dosade, jednostavno je interesantno, lepo, poučno, meni bitno i o mom gradu sve na jednom mestu. To mi sve sviđa i zato je volim. Uvek će mi biti zadovoljstvo da sarađujem sa Luftikom. Srecan rođendan LUFTIKA

Ivana Graljuk

fitens-fti-trening
privatna arhiva

Divno je sarađivati sa vama, a Novosađani vas prate, jer ste zanimljivi, drugačiji i bavite se samo lepim temama. Nailazila sam samo na lepe komentare u vezi sa Luftikom i od srca vam želim srećan rođendan.

Više o tome zašto je Novi Sad grad ljubavi

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link