dete-i-pas-4-zurka
Ljubimci Zabava

Luda žurka za kućne ljubimce

U subotu, 17. oktobra u tržnom centru Big očekuje nas velika žurka za kućne ljubimce od 12 do 18 časova. Svi su dobrodošli, od mačaka i pasa, preko kunića, feretki, činčila.

Planirana je revija svih ljubimaca i izbor za najelegantnije u 3 kategorije: pas, mačka, sitne životinje, kao i priznanja u 15 zabavnih kategorija: super klempa, mikro šampion, cica zavodnica, ekipa iz kraja i još mnoge druge.

Za sve koji se prijave obezbeđeni su pokloni, a svi pobednici dobijaju posebne nagrade. Biće tu i gosti, Azil „Dobra nada“ iz Novog Sada. Na licu mesta biće grumer i veterinar, a poseban žiri odlučivaće o nagradama.

Ovo je druga ovakva žurka u Novom Sadu, a organizatorka Sneža Gavrilović kaže da su ovakvi događaji veoma popularni u Beogradu.

– U Beogradu već 5 godina za redom organizujemo druženje za ljubimce, i svake godine je sve posećenije. Prošli put imali smo oko 100 ljubimica, i nadamo se da ćemo ovu lepu tradiciju dovesti i u Novi Sad – kaže ona.

Organizator događaja je Workshop Media iz Beograda, a sponzor  firma MJ Trade.

Možete prijaviti svoje ljubimce na sajtu petface.net.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow