Ljubimci

Samouslužna perionica za pse

Prvog septembra je godišnjica od otvaranja prvog samouslužnog salona za kupanje pasa “Dog Wash Bubble ” na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu. Stalne mušterije, Novosađani, ali i stranci redovno dovode svoje ljubimce na desetominutno kupanje u jedinstvenoj kadi.

Vlasnica tri franscuska bulduga Višnja Milić dolazi jednom u 3 nedelje u salon da okupa svo troje za 10 minuta.

– Od kada je otvoren ovaj objekat mojoj porodici je lakše da vodimo računa o tri psa, s obzirom na to da sada imamo i malu bebu. Nema više nereda, niti dlaka u stanu posle kupanja – objašnjava Višnja.

perionica-pasa-novisad-samousluzno

U Novom Sadu postoje saloni gde kupaju manje pse, ali je “Dog Wash Bubble” prvi objekat u Srbiji u kojem vlasnici mogu okupati i velike pse.

Vlasnica salona Sanja Novak kaže da joj se ideja za ovako nešto javila, jer je i sama imala problem sa neredom u stanu posle kupanja svog psa.

– Sve je počelo kada sam šetajući psa pomislila kako bi bilo lakše da nakon šetnje po kiši postoji salon u kome mogu oprati ljubimca, kao što to rade perionice automobila – navodi Sanja.

perionica-psi-novisad-bulevar-cara-lazara

Ovaj specifičan salon se nalazi na Bulevaru cara Lazara 104. Cena za samouslužno pranje od 10 minuta iznosi 500 dinara, dok je uslužno pranje manjih pasa 800 dinara, a 1000 dinara kada kupaju veće pse. Četkanje i čišćenje očiju i ušiju je besplatno.

Marina Mandadžić

 

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
305 Shares
305 Shares
Share via
Copy link