Horoskop Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za oktobar 2019. godine: Devica srećna, Bik na raskršću, novo poznanstvo za Lava

STRELAC

Zauzeti Strelčevi će u mesecu koji je pred nama imati klimav emotivni odnos. Nesigurnost u emotivnog partnera će svakog dana biti sve veća i veća iako konkretan razlog nemate.

Pokušaćete da sakrijete napade ljubomore i nervoze, ali će vaša voljena osoba to primetiti. Otvoreno porazgovarajte sa partnerom i vidite da li postoji problem ili je sve u vašoj glavi.

Nekada je sve samo plod naše mašte i strepnje. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će početi više pažnje da obraćaju na kolege sa posla, možda i dođe do neke romanse.

JARAC

Zauzeti Jarčevi vraćaju se polako radnim obavezama, kao i ostali horoskopski znakovi. To znači da će u narednih mesec dana maksimalno biti usmereni ka tom segmentu vašeg života.

Moguće je da će vaš ljubavni život trpeti zbog toga. Ukoliko ste u vezi ili braku, objasnite emotivnom parteru kako stvari stoje da ne bi došlo do napetih situacija, svađa, tenzije i nesuglasica.

Verujemo da će vas on razumeti i podržati. Slobodni Jarčevi će imati mnogo udvarača u ovom periodu, međutim, nijedan vam neće zapasti za oko.

VODOLIJA

Veoma mudro i staloženo ćete reagovati na neke situacije koje će se desiti u narednom periodu.

Ne odnosi se to samo na krupne i krucijalne situacije, kada je potrebo da se donese velika odluka, već i na one svakodnevne, koje zapravo ni ne primetimo jer su nam ušle u rutinu.

Rešeni ste da dođete do nekih odgovora, što ćete u oktobru i učiniti.

Vaša voljena osoba će to primetiti, te će je još više privući ta stabilnost i trezvenost koju nosite u sebi. Slobodni pripadnici će uploviti u nov ljubavni odnos.

Ukoliko se potrudite na početku, možete da napravite dobre osnove za dalji napredak odnosa.

RIBE

U desetom mesecu imaćete osećaj da vam je neko stalno za petama. Ne volite da se petljate u tuđi veš niti da procenjujete ko, šta i kako nešto radi.

Vaša voljena osoba će takođe primetiti slična dešavanja, te će vam biti potrebna zajednička snaga, ljubav i poverenje da neke ljude udaljite od vašeg života.

Na taj način će vaša ljubavna veze procvetati, a vi i vaš emotivni partner nećete biti loše raspoloženi i pod stresom.

Slobodni pripadnici ovog znaka će ponovo početi da se viđaju sa bivšim partnerima. Međutim, neće obnoviti romansu.

Ljubav između pripadnika istog znaka – od raja do pakla i nazad

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


227 Shares
227 Shares
Share via
Copy link