Horoskop Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za oktobar 2019. godine: Devica srećna, Bik na raskršću, novo poznanstvo za Lava

Ljubavni horoskop za oktobar 2019: U nastavku saznajte šta vam zvezde spremaju na emotivnom planu za mesec oktobar, piše mogujatosama.rs

OVAN

U mesecu oktobru, svi pripadnici ovog znaka bi trebalo više pažnje da usmere ka svojim emotivnim partnerima. Bićete osetljivi na promene, te ukoliko dođe do rasprave ili svađe, neće se bajkovito završiti.

Zato se potrudite da kažete svoje mišljenje na lep način i u pravo vreme, ukoliko se ono ne podudara sa mišljenjem vaše voljene osobe i na taj način ćete izbeći tenziju i neprijatnost.

Slobodni Ovnovi neće biti ni malo statični u ovom mesecu. Skakaćete iz akcije u akciju, iz flerta u flert ali do ozbiljne veze neće doći.

BIK

Ukoliko ste u vezi ili braku, vaš odnos će biti na ivici. U vašu ljubavnu vezu prste će umešati treća osoba, koje će samo paliti vatru, izazivati nervozu koja će vas podstići na svađu i raspravu.

Ovo će biti test za vaš emotivni odnos.

Morate zajedničkim snagama da odolite raspravama i tenziji i ukoliko to uspete, nema zime za vas u narednom periodu.

Slobodni pripadnici ovog znaka će biti u komunikaciji sa nekoliko osoba, međutim, do kraja meseca će se izdvojiti jedna koja vam je zapala za oko.

BLIZANCI

Kako se bliži kraj godine, trebalo bi da neke račune svedete na nulu. Ukoliko ste u odnosu koji vam ne prija, koji vas umara i zabrinjava, što pre na tu priču stavite tačku i okrenite se novim ljubavima.

Međutim, ako u vašoj vezi ili braku imate mnogo nesuglasica, ali je ipak ljubav jača pa ne odustajete od toga, potrudite se da sa emotivnim partnerom nađete zajednički jezik kako ne biste još više komplikovali.

Sa druge strane, ukoliko u vašem odnosu sve cveta, i već dugo planirate da pređete na viši nivo, ovo je idealan trenutak.

Slobodni Blizanci će najviše vremena provesti sa prijateljima.

RAK

Svi pripadnici ovog znaka koji su zauzeti će u početku meseca imati uobičajan odnos sa emotivnim partnerima, međutim, kako se oktobar bude bližio kraju, tako će postajati sve dinamičnije, i to u pozitivnom smislu.

Naime, mnogo više vremena ćete provoditi sa voljenom osobom, uvek ćete biti od akcije, nećete imati mira i to će vas činiti veoma zadovoljnom i srećnom.

Ukoliko tako ostane i u narednim mesecima, možete isplanirati i neko zajedničko putovanje.

Slobodni Rakovi će izgubiti kontakt sa nekoliko bliskih ljudi. Neće vam biti nimalo lako, ali očekujte lepše dane u narednim mesecima.

Ljubav između pripadnika istog znaka – od raja do pakla i nazad

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

455 Shares
455 Shares
Share via
Copy link