Horoskop Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za oktobar 2019. godine: Devica srećna, Bik na raskršću, novo poznanstvo za Lava

LAV

U ovom mesecu svu svoju pažnju ćete usmeriti ka voljenoj osobi. Ukoliko do sada niste imali sjajan odnos i često ste dolazili u krizne situacije, sada ćete mnogo realnije da sagledate i da vidite gde postoje propusti.

Uvidećete gde zaista postoji problem, a gde ste paničili bez razloga. Zatim ćete zajedničkim snagama da rešite nesuglasice i uživaćete u zajedničko provedenom vremenu.

Slobodni Lavovi će upoznati veoma interesantnu osobu. Odmah će vam se zavući pod kožu, a ubzro će vam samo ona biti u glavi.

Međutim, oprezno sa postupcima.

DEVICA

Kada je u pitanju ljubav, sve Device će biti ludo zaljubljene i neizmerno srećne. Ukoliko ste već dugo u braku ili vezi, vaš emotivni partner će učiniti sve da ponovo osetite leptiriće u stomaku.

Priznaćete, veza vam je već upala u rutinu koja postaje monotona. Međutim, svaka sitnica koja bude dolazila od vaše voljene osobe i te kako će vam značiti.

Ako ste slobodni, do ušiju ćete se zaljubiti u osobu koju već dugo poznajete ali će vam se putevi tek ukrstiti u ovom mesecu.

VAGA

Povezanost u ovom mesecu će biti mnogo viša za sve pripadnike ovog znaka. Kako sa emotivnim partnerom, tako i sa prijateljima, članovima porodice, komšijama i ostalim dragim ljudima.

Lepo rasporedite vreme i nađite nekoliko sati za druženje i zabavu. Sa voljenom osobom provedite nekoliko dana u vikendici ili u na turističkom mestu.

Sa članovima porodice popričajte o lepim temama, sa prijateljima se provodite. Bitno je da sve izbalansirate kako bi sve teklo glatko. Slobodne Vage će takođe provoditi vreme sa najmilijima.

ŠKORPIJA

Već dugo želite da se neke stvari u vašoj vezi ili braku promene, međutim, ne znate kako da započnete razgovor sa emotivnim partnerom na tu temu.

Plašite se njegove reakcije jer ne želite pogrešno da vas razume. Međutim, nećete moći ni ovako doveka.

Zato, mirnim i staloženim tonom obrazložite voljenoj osobi šta vam smeta u vašem odnosu, a onda mu predložite da zajedno dođete do rešenja kako biste i vi i on bili zadovoljni.

Slobodni pripadnici ovog znaka, u ovom meseću će ići iz avanture u avanturu.

Uživaćete u svakoj sekundi, flertovaćete i šarmirati suprotan pol, međutim, i vaše srce će na kraju meseca biti na udaru ljubavi.

Ljubav između pripadnika istog znaka – od raja do pakla i nazad

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


227 Shares
227 Shares
Share via
Copy link