Horoskop Ljubavni horoskop

Ljubav između pripadnika istog znaka – od raja do pakla i nazad

isti-par-horoskop

Dvoje ljudi rođenih u istom horoskopskom znaku mogu da opstanu zajedno veoma dugo. Ipak, dosta sličnosti ume da bude velika prepreka. Zato je za većinu znakova zodijaka bolje da neguju razlike. Iako niste identični, videće neke od svojih najboljih i najgorih osobina kako se reflektuju u vašem partneru.

Ovan i Ovan u vezi

Kada se sretnu dva vatrena znaka, često dolazi do eksplozije. Veza dva Ovna može biti nezgodna ako dozvole da počnu stalno da se bodu rogovima. Ali, ako dopustite da vas impulsivnost partnera insipiriše, vaš odnos može biti funkcionalan.

Bik i Bik u ljubavi

Ovaj par može biti sasvim kompatibilan, zato što oboje često mogu biti kućni tipovi. Ova dva zemaljska znaka predstavljaju stabilnost kad su zajedno. Ako se svađaju, to je gotovo samo zbog novca.

Blizanac i Blizanac u vezi

Odnos između dva Blizanca može biti izuzetno buran i uzbudljiv. Ipak, dvoje Blizanaca ne mogu dugo da izdrže zajedno.

Rak i Rak u ljubavi

Dva Raka mogu funkcionisati jedino ako svako od njih prihvati da pored sebe ima isto toliko osetljivu i emotivnu osobu.

Lav i Lavica u vezi

Veza između dva Lava teško da može da bude uspešna, jednostavno zato što će jedan ili drugi stalno osećati potrebu da bude glavni. Ravnoteža snaga može se uspostaviti na neko vreme, ali prava jednakost vrlo retko.

Devica i Devica u ljubavi

Dve Device mogu imati savršenu vezu. Svako od vas ima visoka očekivanja od druge strane. To ponekad dovodi do nesporazuma, ali češće dovodi do toga da jedno od vas dvoje pomaže onom drugom da bude bolja osoba.

Vaga i Vaga u vezi

Pripadnici ovog horoskopska znaka mogu biti zajedno jedino ako oboje shvate oko čega se vredi raspravljati. Svako od vas želi harmoniju i radije će popustiti nego da se svađa oko svakakvih sitnica. Vaša kompatibilnost zavisi od toga koliko ste oboje svesni ove činjenice.

Škorpija i Škorpion u ljubavi

Iako za dve Škorpije važi da mogu ostvariti jako dobru komunikaciju i duboku povezanost, u situacijama kada dođe do većih svađa i neslaganja ljubavni par može postati skloniji okretanju jedno protiv dugoga umesto da nastoji da smiri situaciju i da komunicira na miran i staložen način.

Strelac i Strelac u vezi

Teško je da će dva Strelca ostvariti stabilnu vezu, jednostavno zato što oboje vole da se takmiče i imaju strah da onaj drugi ne počne da mu ograničava slobodu. Srećom, oboje su iskreni jedno prema drugom, što može ublažiti prirodnu nespojivost.

Jarac i Jarac u ljubavi

Veza između dva Jarca može dugo da traje, jer su oboje svesni toga da je onom drugom potreban život i van veze. Budući da poštuju partnerovo vreme i njegov rad, dva Jarca su u stanju da polako učvrste duboku vezu u kojoj dele zajedničke vrednosti.

Vodolija i Vodenjak u vezi

Iako mogu biti odlični prijatelji, koji ohrabruju jedno drugo da ga vode unutrašnji porivi, upravo to može biti smetnja u emocionalnoj vezi.

Dve Ribe u ljubavi

Na prvi pogled mogu izgledati kao skladan par. Planiraju zajedno svoje snove, ali ih ne ostvaruju i to postaje kamen spoticanja. Važno im je da ne žrtvuju svoju ličnost do tačke kada postaju ogorčeni ili inertni.

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


186 Shares
186 Shares
Share via
Copy link