Magazin

Džangrizavi komšija optužio ih je za ljubavnu buku, a cela zgrada skočila da ih brani

Na društvenim mrežama osvanula je jedna poruka iz zgrade u Srbiji, u kojoj se ljubavni par kritikuje zbog „buke tokom dana i noći“.

Sudeći po prukama ostalih stanara, komšiluk nije imao mnogo protiv.

“Podrška za zaljubljene”, “Samo nastavite”, “Mole se da nastave iz sve snage”, neke su od poruka koje su dobili ljubavnici.

“Mole se stanari iz stana br. 33 da smanje ljubavnu buku u toku dana i noći”, stoji u poruci koja je obišla društvene mreže.

“Babe iz 16-tice niko ne je… pa urlaju svaki dan”, jedna je od poruka ispisanih hemijskom, na što je neko dopisao: “Tako je.” “Podrška za zaljubljene”, “Samo nastavite”, “Mole se da nastave iz sve snage”, “Bolje da vode ljubav, nego rat” neke su od drugih poruka, piše Nova.

Kada bi svi imali ovakve komšije, Srbija bi bila idealno mesto za život

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Ne znam, dok ne dozivite to iskustvo nemogucnosti spavanja iz bilo kog razloga-mislim na spoljasnje faktore, ovo vam deluje dzangrizavo. Nije ok. A secam se jedne prilike dok su mi bili otac i majka u poseti, slusali smo zajedno te ljubavne zanose. Glupa situacija, a nepotrebno.

    • Potpuno se slazem…odakle ta toliko neosetljivost za ljude oko sebe…ne samo kada je ovaj tip u pitanju, nego uopste….svi kao čopor i rulja krecu da brane totalne gluposti. Nikako da se unormalimo.

113 Shares
113 Shares
Share via
Copy link