Magazin Srbija

Ovako izgleda kad sirotinja u stanu od 100 m² nema mesta za sopstveno smeće (FOTO)

kesa sa smecem
Foto: Twitter

Fotografija zabeležena u hodniku jedne zgrade u Beogradu, a na kojoj se vidi kesa sa đubretom ostavljena ispred stana, očekivano je izazvala lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, koji su potvrdili da svakako nije u pitanju izolovan slučaj.

Fotografija je inicijalno objavljena na Tviteru, uz poruku: „Ovako izgleda kad sirotinja u stanu od 100 kvadrata nema mesta za sopstveno smeće.“

Korisnica koja je objavila pomenutu fotografiju u komentarima objašnjava da je ovo „redovna pojava“ i da đubre često stoji ispred vrata po ceo dan i noć. „Ovi stalno to rade. Zato sam slikala. A da vidiš ulaz kako je lepo sređen, slike po zidovima, venčići od cveća, kišobrani, dečji trotineti i bicikli… porodična atmosfera. I onda ovi ture kontejner! Seljana. I muziku takvu slušaju, pa odvrnu. Tipični skorojevići“, napisala je u jednom od komentara korisnica koja je objavila pomenutu fotografiju.

Njena objava privukla je veliku pažnju i brojni korisnici su komentarisali prizor koji su videli na njenom nalogu. Neki su čak objavljivali i fotografije smeće ili nameštaja koje njihove komšije ostavljaju ispred svojih vrata.

Drugi su komentarisali da im smeta i kada komšije ispred svojih vrata ostavljaju obuću.

„Kod nas ista slika ispred stana od 150 kvadrata“, „Moj komšija ispod ima 250 kvadrata i isto nema mesta za đubre. Još je u onim kesicama s pijace, nema pare za kesu za smeće“, „Skalpelom iseci kesu. Nikad više neće ostaviti ispred vrata. Ja sam tako rešio problem dok sam živeo u stanu. Istina, kesa je bila crna i mnooogo veća“,

„Otvorite kesu i naslonite je na vrata“, samo su neki od komentara…

Izvor: Blic žena

Komunalci isekli dečije igralište jer je novim bogatim komšijama smetala graja

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

125 Shares
125 Shares
Share via
Copy link