Magazin Srbija

Sjajne vesti za zaposlene u Lidlu: i bonus i povećanje plate

Lidl Srbija zaposleni
Foto: Lidl Srbija

Teško da ćete ući u bilo koji Lidlov market i da će vam se učiniti da nešto u radu “ne štima”. Od logistike do prodaje, svaki korak svakog zaposlenika u tom trgovinskom lancu odaje utisak uigranosti. Jasno je, uigrano možete obavljati samo onaj posao koji vam pričinjava zadovoljstvo.

Naime, sve zaposlene u Lidlu očekuju dobre vesti sa početkom nove poslovne godine – taj savremeni diskontni lanac najavio je povećanje zarada na svim nivoima od marta ove godine, kao i jednokratni podsticaj u visini od 50% ugovorene zarade koji će biti isplaćen sa februarskom platom.

To znači da će više od 3.000 zaposlenih u toj kompaniji u martu primiti jednu i po platu, nakon čega sledi uvećanje zarada kojim taj trgovac osigurava konkurentnu prednost kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji.

Već je poznato da zaposleni na poziciji prodavca u Lidlu imaju iznadprosečna mesečna primanja u sektoru trgovine hranom, a pomenuto povećanje Lidl prodavcima u proseku donosi oko 10% više na postojeće zarade. Pored gorenavedenog, u prethodnih godinu dana, Lidl je svojim zaposlenima na operativnim pozicijama u Prodaji i Logistici obezbedio i novogodišnje vaučere za kupovinu u Lidlu od 24.000 dinara, jednokratnu isplatu od 30.000 početkom jeseni i povećanje plate od oko 10% u martu 2022.

To znači da su ti zaposleni Lidla u samo godinu dana zabeležili znatnu razliku u ukupnim primanjima, pored ostalih benefita koje taj poslodavac nudi. Uz pomenuto, Lidl Srbija je kao trgovinski lanac, specifičan po tome što zaposlenima na operativnim pozicijama u Prodaji i Logistici prilikom zaposlenja ugovorom unapred garantuje godišnja povećanja zarade do navršene četiri godine na datoj poziciji.

Lidl je nedavno, treći put zaredom, dobio evropski prepoznato priznanje Top Employer, koji stavlja u fokus odnos kompanije prema zaposlenima i izdvaja one koje su u toj oblasti postigle najviše standarde.

Lidl uštedeo struju za preko 1000 srpskih porodica, predvodnik u zelenoj energiji

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

354 Shares
354 Shares
Share via
Copy link