Putovanja

Poslednja šansa da preko agencija odete na letovanje u julu za manje od 100€

plaza-giros
IZVOR: MONDO/LANA STOŠIĆ, PROFIMEDIA

Za ovo leto turističke agencije nude pregršt aranžmana za odmor u popularnim letovalištima po pristupačnim cenama. Letnji odmor po više nego povoljnim cenama ovaj put ne morate da uplatite pola godine unapred ili čekate last minute ponudu. Ukoliko još niste odlučili gde ćete se brčkati, proverili smo za vas povoljne ponude turističkih agencija za jul.

Za odmor na prelepim grčkim plažama u julu biće vam potrebno oko 100 evra po osobi za smeštaj i prevoz. Zbog velikog interesovanja ovakve ponude se menjaju svakog dana i treba proveriti sa agencijom da li je aranžman dostupan.

Preko Euroturs agencije možete na grčko ostrvo Evia za 59 evra na 10 dana sa uračunatim autobuskim prevozom. Slične cene važe i za Halkidiki, Pargu i mesta na Jonskoj obali.

Za manje od 100 evra možete i u Tursku, u ponudi su Kušadasi, Bodrum, Marmaris.

Star travel nudi aranžman od 10 noćenja u Kušadasiju za oko 120 evra po osobi tokom čitavog leta, bez uključenog prevoza.

Feniks turs nudi paket aranžman za Albaniju od 7 polupansiona sa prevozom za 250 evra po osobi tokom jula i avgusta.

Naravno, ponuda je ogromna te ima i razlika u cenama i uključenim uslugama ali je ovogodišnja ponuda nešto jeftinija u odnosu na prethodne godine. Za one koji bi da putuju avionom, više agencija nudi aranžman za Krit, 10 noćenja sa avionskom kratom i taksama po ceni od oko 300 – 350 evra.

Top 5 božanstvenih grčkih ostrva za one koji vole da budu sami na plaži
 

194 Shares
194 Shares
Share via
Copy link