Srbija Vesti

Leskovački bos i saradnici „pojeli“ 5 miliona dinara namenjenih za kanalizaciju

cvetanović leskovac
Printscreen

Poslovni ručkovi u organizaciji grada Leskovca koštaju neverovatnih dva miliona dinara. Još neverovatnije odzvanja podatak da je na telefonske račune funkcionera dato iz budžeta još dva miliona. Leskovčani su primer Beograda usvojili, pa se za ispravke komunalnih sanacija iz budžeta izdvojilo još milion dinara.  Lako je zar ne, kada se troše tuđe pare, odnosno kada velikodušni građani dubokog džepa plaćaju besmislene troškove.

Stranka slobode i pravde saopštenjem su upitali gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića gde su nestala budžetksa sredstva namenjena za vodovod i kanalizaciju.

– Zamenica gradonačelnika Ana Janković – Stojanović sa direktorom JP ‘Vodovod’ hvalila se kupovinom 3 automobila vrednosti 2 mililona dinara. Isto toliko su potrošili po beogradskim i leskovačkim restoranima preko ‘Vodovod’-a. Ima para za  službene ručkove ali ne i za havarije na ‘Zapadnom vodovodu’ u Belanovcu, Milanovu, Karađorđevcu, Petrovcu, Dušanovu, Podrimcu, ali i nove probleme u naseljima Bobište, Ančiki i Bratmilovce gde je bilo kvarova na svakih 8-9 dana protekle godine – navodi se u saopštenju, a prenela je Nova.rs.

Cvetanović je leskovačka verzija Palme. Dugogodišnji je prvi čovek ovog grada, nekadašnji radikal, a sada perjanica SNS-a.

Poznat je po svojim nerazumljivim govorima u kojima je glavni zadatak slušaocu da nekako pronađe smisao izrečenog.

Njegovi lapsusi, ali i hvaljenje akademskim razvojnim putem zabeleženo je pre nekoliko godina i od tada je predmet podsmeha kako sugrađana, tako i ostatka Srbije.

Zapravo i nije tako smešno, kada se ovaj doktor nauka pita o svemu u jednom gradu.

Cvetanović je svoj politički kapital stekao prelaskom u SNS tada Tomislava Nikolića, a još je 2008. godine postao prvi gradonačelnik Leskovca.

Faraon iz Leskovac je osetio „sinergiju energije“, izmislio nekoliko reči i pobrkao padeže (VIDEO)

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

249 Shares
249 Shares
Share via
Copy link