Film Koronavirus

Lane Gutović: Rezervisan sam prema doktorima iz predsednikove ekipe

Čuveni glumac Milan Lane Gutović komentarisao je trenutnu situaciju sa koronavirusom. On je u intervjuu koji je dao za portal Direktno, sa mnogo ironije rekao da se narod plaši, umesto da bude srećan što će umreti nasmejan dok se smeje  najsmešnijem virusu na svetu, i operetskoj ekipi vrsnih komičara koji bi trebalo da nas leče.

Lane je, nastavljajući u istom ironičnom stilu, priznao da se i sam plaši, ali da nije podvio rep i ne krije lice.

– Uplašen pas savije rep između zadnjih nogu da sakrije strah jer ga miris iz analne oblasti otkrije kao strašljivca. Takvo ponašanje je ekvivalent ljudskom pokrivanju lica. Ne krijem lice i ne podvijam rep mada se plašim – u jedinstvenom stilu je objasnio Gutović.

Komentarišući poverenje u predsednika Vučića rekao je da je rezervisan prema doktorima iz “predsednikove ekipe”, te je počeo da sumnja i u predsednikovu “doktorsku” titulu.

O tome šta misli o ulozi premijera u trenutnoj situaciji rekao je da je prisustvo Ane Brnabić zanemarljivo, ali da treba imati razumevanja. – U početku je grešila a sada smo se navikli na početke – zaključio je.

Kritike nije poštedeo ni doktorku Dariju Kisić Tepavčević. Na pitanje kako gleda na situaciju u kojoj Kisićeva stalno dopunjuje dr. Kona, dok je suzdržana u društvu predsednika, rekao je

– Mogao bih odgovor da pojednostavim prostačkim terminom “uvlači se”, ali bolje da to uvijem u “oblandu”. Recimo ovako: Primetio sam u direktnom prenosu da dr Darija Kisić Tepavčević smatra da je upotrebna vrednost doktora Kona opala do mere dovoljne za amputaciju, a da je počastvovana predsednikovim načinom razmišljanja, jer slušajući predsednika prisustvuje rađanju novog virusologa i epidemiologa. Nešto kao bogojavljenje… Ako bi muški deo publike digao pogled desetak santimetara na doktorkino lice, video bi na tom licu bezrezervno ubeđenje da trudovi predsednika nisu lažni i da nema potrebe da se obavi kiretaža…

Osvrnuo se Lane i na Parove i Zadrugu, objasnivši da je to “najzdraviji deo društva”, te da je zbog toga sve stalo osim njih.

On ne podnosi policijski čas, već ga, kako kaže, trpi, a o tome koliko smo ugroženi rekao je  – Arsenije Čarnojević je zbog manjih razloga pobegao sa Kosova.

Rekao je još i da smo mogli da se pravimo Šveđani i da ne obratimo pažnju na koronu, a o tome kada očekuje da će biti kraj epidemije kaže – Dok se ne dogodi čudo pa da svi koji vode zemlju dobiju koronu jer je korona jedina stvar koju bi moja Vlada mogla pošteno da dobije.

Izvor: Direktno.rs

Srbija među zemljama sa najstrožijim merama zaštite od koronavirusa

 

 

Bojana Savić

Zaštitnica šuma i živog sveta u njima. Neprijatelj bahatih, pohlepnih, moćnih. Naturam expellas furca, tamen usque recurret!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


6.5K Shares
6.5K Shares
Share via
Copy link