zurka-provod-klub-izlasci-novisad
Izvor: wikipedia
Dogadjaji

Kuda za kišni vikend?

Iako je za ovaj vikend najavljena kiša, ne dajte da vas to spreči da se dobro provedete. U Novom Sadu organizovano je nekoliko dobrih žurki, koncerata i još ponešto. Pogledajte kuda u provod ovog vikenda.

O radio

O radio ovog vikenda slavi prvi rođendan, 28. novembra u klubovima SKC Fabrika i The Quarter. Ulaz na sve programe je besplatan. Biće tu Daško i Mlađa, Kviz znanja i Dj-evi.

Blue Danube Blues

U toku je festival bluza u Novom Sadu, a u subotu vas očekuje odličan program. Saznajte više o ovom festivalu ovde.

Giardino

Još jedna proslava rođendana čeka nas ovog vikenda na krovu grada. U klubu Giardino očekuju vas promocije, odlična žurka i Dj-evi.

giardino-zurka-vikend
Izvor: Giardino Facebook

Clublanders

U petak u Cultural Exchange-u zabavljaće vas momci iz Irske i Grčke, Clublanders. Oni sviraju rock, pop i soul.

Žurka Dj-eva

Za one koji vole klubsku muziku, pravo mesto je The End Night Club gde u petak nastupaju TKNO, MIlan Bogdanović i Milanko Trifunčević.

Paradiso

U najvećoj diskoteci na Spensu, u subotu će gostovati Mia Borisavljević. Rezervacije su obavezne, a žurka počinje u 23h.

paradiso-zurka-novisad
Izvor: facebook- Paradiso

Cactus bar

U klubu u ulici Laze Telečkog je kao i uvek zagarantovano đuskanje do zore, a ovog vikenda očekuju vas i promocije kao i akcije za devojke.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share