Magazin Srbija

Zavirite u dom Aleksandra Vučića: Mnogo zelenila, svila, kadifa i salonski nameštaj

Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić / Foto Z. Jovanović

Navikli smo na to, mada jeste malo čudno, da predsednik Srbije vešto krije svoj privatni život od očiju javnosti. Sećate se kad se medijima kroz iglene uši provukla vest o novom venčanju, a nismo znali ni da je razveden?

Jasno je da je adresa njegovog doma strogo čuvana tajna, iz bezbednosnih razloga.Međutim, kako je i sam pasionirani korisnik društvenih mreža, oni koji su pažljivo gledali, mogli su primetiti delić porodičnog gnezda.

Pa tako, dok se hvalio narodskim doručkom – burekom i jogurtom u čaši, imali smo priliku da vidimo deo luksuzno opremljene trpezarije.

Ne možemo da se setimo kojim povodom je objavljena slika sa sinom Danilom i tortom u obliku Srbije, ali na ovoj fotografiji nekako najviše upada u oči salonska garnitura i pretpostavljamo, skupa umetnička dela koja krase zidove.

Otkrio je predsednik i prostrano dvorište, onomad kad se igrao sa svojim novim ljubimcima. I dok se pitamo gde su sad ovi psi sa slike, pogled zastaje na decenijskim stablima borova i jela u pozadini. Svaka čast! Predsednik voli da je zeleno tokom cele godine.

Spoljašnost predsednikovog doma je otkrivena na fotografiji sa Kurcom, kada ga je lično ugostio i pripremio mu roštilj.

vučić i kurc roštilj
Foto: Instagram, buducnostsrbijeav

Vučić pustio grejanje, ljudi u gaćama po kući, niko neće džemper da obuče

149 Shares
149 Shares
Share via
Copy link