Magazin

Tviter rasprava Vlade Georgieva i Ksenije Vučić: Blokirajte i mene prva damo!

Pevač Vlado Georgiev veoma je aktivan na Tviteru, gde se ovih dana redovno oglašava povodom protesta u Beogradu, a sada je zbog jednog tvita ušao u raspravu sa novinarkom Ksenijom Vučić, bivšom ženom predsednika Srbije, Aleksndra Vučića.

Naime, on je objavio video na kojem je napisao da je na snimku reč o protestu u Beču, na šta se Ksenija nadovezala, prenosi Nova.rs.

– I u Beču protest protiv ove bande izdajničke, lažljive, diktatorske… – napisao je muzičar, na šta je Ksenija prokomentarisala:

– U Beču je danas, ceo dan, teška provala oblaka, raspitajte se bar pre nego sto plasirate laž – napisala je ona, a kada joj je jedan od korisnika tvitera da je snimak od pre nekoliko dana, ona je nastavila:

– Aaa, od juče…Ili prekjuče? Mislim, možete i da sednete, a i da stojite. Može i monolog, a i recitacija. Samo vi nastavite da radite svoj posao. I ne zaboravite da odnesete tetki lek molim vas! Sad već smarate. Ne bih vam više pravila guzvu na lajni. Blok – napisala je Ksenija.

Nedugo posle ovog komentara, Geogiev ju je nazvao prvom damom.

– Blokirajte i mene, prva damo Upss – na šta Vučićka nije ostala nema.

– Bojim se da se obraćate pogrešnoj osobi – rekla je ona, ali njihova prepiska tu nije stala.

– Jasno, zamislio sam se nešto, nekako je ovih dana sve tako ‘90-te – nastavio je Vlado.

– Verujte, ne. Naravno – ne morate verovati, ali trenutno pričate sa nekim ko je dovoljno mator da je prvi pendrek “popio” 9. marta ’91. I nakon toga još. Znate, tad je postojala ideja, bez mržnje. Bojim se da je sad obrnuto – odgovorila je Ksenija i dodala:

– Žao mi je što tako reagujete. Nisam ni agresivna, ni ironična, čini mi se ni nevaspitana. Pokušavam da verujem da je dijalog moguć. Oprostite sko sam smetala – poručila je, na šta joj je Vlado odgovorio da nije ni aludirao na to da je nevaspitana, već naprotiv.

Ko su gospođe Vulin i Vučić, uticajne drugarice Jovane Joksimović?

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

496 Shares
496 Shares
Share via
Copy link