Beograd Magazin

Žena dala telefon dečici i ispozirala nasred prometnog kružnog toka u Beogradu (FOTO)

Poziranje u kružnom toku
Foto: Screenshot / Instagram / Moj Beograd

Šetnja gradom po lepom vremenu idealna je za fotografisanje različitih znamenitosti, a zatim i kačenje fotki na društvene mreže kako bi se prikupio što veći broj lajkova.

Isto je pomislila i jedna „brižna“ majka, koja je lep dan u Beogradu iskoristila da se prošeta sa svoje dvoje dečice i ufotka par dobrih kadrova kako bi im zajedničko vreme zauvek ostalo u sećanju.

„Ništa sporno“ – pomislićete, osim činjenice što je za pozeraj odabrala lokaciju nasred puta, tačnije ostrvce frekventnog kružnog toka između šina i kolovoza, čime je sebe, a posebno mališane dovela u veliku opasnost, a pritom je i ometala saobraćaj.

Poziranje u kružnom toku 4
Foto: Screenshot / Instagram / Moj Beograd

Stala je na ostrvce u prometnoj Karađorđevoj ulici, deci dala telefon i poziranje je moglo da počne, vidi se na snimku objavljenom na Instagram stranici Moj Beograd, piše Telegraf.

Lepo je mesto, vidi se zgrada Beogradske zadruge, bilo je i sunca, a taman je i vetar dunuo da se mantil lepo zavijori – tu su sve predispozicije za dobru fotku.

Poziranje u kružnom toku 5
Foto: Screenshot / Instagram / Moj Beograd

Dečica su se, tako, koncentrisala na slikanje žene, verovatno njihove majke, i nisu mogla da paze na saobraćaj.

A dovoljno je bilo malo da odu unazad, tražeći bolji kadar, i našli bi se u opasnosti.

Opasno je bilo i doći do osvog ostrvceta, koje nije namenjeno pešacima, jer je reč o malom kružnom toku, koji presecaju tramvajske šine.

Izvor: Telegraf.rs

Lajk vredniji od života: Momak koji se popeo na stub Mosta na Adi, sada mlati nogama sa vrha Kule Beograd (VIDEO)

81 Shares
Share via
Copy link