Lifestyle Magazin

Krivična prijava protiv Ane Bučević zbog nadrilekarstva

Ministarstvo zdravlja Hrvatske podneće krivičnu prijavu protiv jutjuberke Ane Bučević zbog nadrilekarstva, prenosi index.hr.

Navodi se da je 41-godišnju Splićanku, koju nazivaju guruom sa Jutjuba, na ovom portalu “prozvao” psihijatar Herman Vukušić, koji je pisao ministru zdravstva Milanu Kujundžiću zahtevajući od njega da Bučevićevu krivično prijavi.

Lažni „lajf koučevi“ zarađuju ogromne pare u Srbiji

“Po stavovima koje propagira Ana Bučević lako se može zaključiti da su oboleli sami krivi za svoje stanje, jer ne ‘vibriraju’ na dovoljnom energetskom nivou, a pravi lek za sve je ‘vorteks’, svojevrsno stanje energetske homeostaze u koje vas, naravno, vodi Ana Bučević. Sudeći prema njenoj internet stranici, dobio sam utisak da je ‘vorteks’ poželjno ostvariti putem motivacionih krstarenja koja koštaju više od PET/CT pretrage (najsavremenija metoda dijagnostike tumora) u privatnoj klinici”, napisao je između ostalog Vukušić.

Navodi se da je nekoliko sati kasnije reagovalo i hrvatsko Ministarstvo zdravlja.

“O predstavci dr Hermana Vukušića koja se odnosi na krivično delo nadrilekarstva koje je počinila Ana Bučević, u skladu s odredbama Krivičnog zakona”, poručili su iz tog ministarstva.

Šarena laža: Lajfkoučevi, motivatori, mlatipare i ostali mrsomudi

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
299 Shares
299 Shares
Share via
Copy link