Koronavirus Srbija

Krivične prijave protiv fudbalera Luke Jovića i Nikole Ninkovića

luka-jovic

U Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu stigle su ovog utorka krivične prijave koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova podnelo protiv dvojice naših mladih fudbalera Luke Jovića i Nikole Ninkovića, javlja televizija “Pink”.

Isti izvor prenosi da su krivične prijave podnete u redovnom postuku, a sumnja se da su njih dvojica prekršili meru samoizolacije na početku vanrednog stanja po povratku iz inostranstva.

Luka Jović se pokajao zbog ovoga i objasnio da nije bio dovoljno upućen u to šta je trebalo da radi po povratku iz Madrida, dok je Nikola Ninković sredinom marta demantovao tadanšnje glasine da je odmah dobio krivičnu prijavu.

View this post on Instagram

👨🏻‍⚖️👨🏻‍⚖️

A post shared by Nikola Dzigi Ninkovic (@dzigi_11_) on

“U narednom periodu će i Ninković i Jović biti saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, a povodom krivičnih prijava koje su protiv njih podnete. Saznajemo i da njih dvojica, nakon ovog prekršaja mere samoizolacije, nisu imali dodatnih prekršenja iste mere, odnosno, tokom policijskih kontrola zaticani su na prijavljenom mestu prebivališta”, navodi televizija “Pink”.

Prethodno je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao da fudbaleri “neće biti zaštićeni pred zakonom”, dok je još jedan reprezentativac u fudbalu, Aleksandar Prijović, u međuvremenu kažnjen sa tri meseca kućnog pritvora zbog kršenja mera u vreme korona virusa.

Priveden Baka Prase: Samo 3 minuta sam zakasnio

Izvor: Mondo

14 Shares
Share via
Copy link