Magazin

Kristina Radenković izvadila šipku iz desne ruke: „Nadam se da niko neće proći ovakvu agoniju“

kristina-radenkovic-4
Foto: Printscreen

Voditeljka „Slagalice“ Kristina Radenković nedavno je na zimovanju u Francuskoj doživela nezgodu i tom prilikom polomila obe ruke, a sada je dalje govorila o paklu koji ju je zadesio.

Kristina je hitno primljena na Institut za ortopediju Banjica, gde je i operisana odmah po dolasku u Srbiju. Ona je sada na svom Instagramu otkrila da joj je doktor izvadio šipku iz desne ruke i da kreće njen dalji oporavak.

„Jučerašnji dan je počeo loše i hvala vam svima na čestitkama na koje nisam stigla da odgovorim. Ali juče mi je dr Jovanović izvadio šipku iz desne ruke tako da je sa nošenjem medicinskih pomagala gotovo.

Ono što ostaje za sada jeste titanijumska ploča u desnom zglobu, a ono što sledi je duga rehabilitacija.

Neka mi ova slika sa longetom ostane kao uspomena na agoniju koju sam prošla i koju nadam se niko od vas nikada proći neće. Živi bili i pazite se! A ja sam sad Sia&Guetta ,Titanium“, napisala je ona.

Ranije je za „Hello“ pričala o tome kako je do povrede došlo.

– Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram priznati da je bilo i meni pošto do sada nikad nisam doživela frakturu.

Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan, a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla sam na ledenu ploču na delu staze na kom se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Proklizala sam i zbog premora počela da gubim ravnotežu.

Kad sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke.

Tom prilikom su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu, da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu, ništa od ovoga se ne bi desilo – ispričala je Kristina.

Voditeljka Kristina Radenković progovorila o aferi na RTS-u, ali nije rekla ništa

Izvor: Nova.rs.

94 Shares
Share via
Copy link