Magazin Poznati

Život Kristine Kovač dobio je novi smisao kada je napustila Srbiju

kristina-kovac
Foto: Misa Obradovic

Pre tri godine Kristina Kovač se sa suprugom i ćerkom odselila u Švedsku, a sudeći po njenim objavama na Instagramu, izgleda da se prilično lepo uklopila. Štaviše, njeno najnovije javljanje iz Stokholma upravo o tome svedoči.

– Sretna meni godišnjica, treća po redu! Pre tačno tri godine, očiju punih suza, sela sam na autobus, pa na jedan, drugi, treći, pa četvrti voz, u potrazi za boljim životom i našom svetlijom budućnošću. Rešena, uzbuđena, odlučna i prestravljena. Mnogo toga što sam htela, uspela sam. Mnogo toga što hoću, još nisam. Ali čist vazduh (i bukvalno i metaforički rečeno) je tu, deo svakog našeg dana, deo naših života.

Taru sam videla u Kulturami kad je imala 4-5 godina. Evo je. Naučila da svira gitaru, peva kao duša, planira da upiše Kulturama gimaziju za par godina, a zatim najprestižniju višu školu za kompozitore savremene pop muzike u Švedskoj, Musikmakarna. Videćemo, ali ide u dobrom pravcu – piše Kristina i dodaje:

– Gle čuda, Danijel i ja ne “peremo go*na”, ni sad, ni nikad, što se mene tiče. Imam odličan posao u kom me stalno guraju naviše. On radi ono što voli, biće i bolje kad to bude za stalno i kada pokrene sopstvenu priču.
Muzika je za sada kolateralna šteta, skrajnuta sa strane, jer… joj još nije vreme. Ona je moja ljubav i zahteva enerije, snage, vremena. Biće. Nemam nikakve sumnje da će biti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

Sve u svemu, bila sam spremna na apsolutno sve, a dobila mnogo više od toga. Da, hoću još, hoću bolje i više, ali… šta je tu novo?
Ma, čestitam ja sebi još jedared, ljudi, kad ja emigriram, tu trava ne raste!

Izvor: Hello Magazin

Neobični rituali Šveđana zbog kojih nam je jasno zašto su jedan od najsrećnijih naroda

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

219 Shares
219 Shares
Share via
Copy link