Magazin Svet

Krila trudnoću svih 9 meseci: „To je najbolja odluka koju sam ikad donela“

miranda
PrtSc/TikTok

Kada je Miranda Zilkovski saznala da je trudna, nije bilo pompezne objave trudnoće na društvenim mrežama ili popularnog otkrivanja pola. Zapravo, jedina osoba koja je znala za ovu divnu vest je njen dečko, prenosi „Nypost“.

Sada je objavila video u kojem je objasnila zašto je odlučila da krije trudnoću svih devet meseci. Za ovu odluku kaže da je najbolja koju je ikada donela u životu. U videu je prikazala fotografije trudnoće, od pozitivnog testa, pa do rastućeg stomaka i odlaska na ultrazvuk.

Ipak, za trudnoću su saznali neki članovi porodice – njen otac je saznao da će biti deka u njenoj 30. nedelji, a srećne vesti znala je i njena majka.

U videu Miranda je pokazala kako je izgledala dva meseca pred porođaj. Budući da radi od kuće za svoju firmu nije joj bilo teško da sakrije stomak.

@miranda.zilkowsky

When my baby girl was in my tummy 🥺 #25weeks #family #foryoupage #fypシ゚viral #fypシ #baby #babiesoftiktok #pregnant #cute

♬ original sound – Princess

Ipak, u komentarima mnogi su pisali kako nikada ne bi mogli da kriju ovakve vesti.

Drugi su je uporedili sa Kajli Džener koja je svoje dve trudnoće držala u strogoj tajnosti.

Da li biste vi mogli da krijete ovako važnu stvar i da li biste se naljutili da vaša ćerka, sestra ili prijateljica krije ove divne vesti od vas?

Izvor: Ona

„Zatrudnela sam sa 13 godina, danima sam pritiskala stomak i molila Boga da dobijem ciklus“

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link