Magazin

Krah Romane Panić: Od muzičke zvezde Balkana do robijašice i „zvezde padalice“

romana
PrtSc: Instagram/ROMANA PANIĆ /

U jeku popularnosti, početkom milenijuma, bila je jedna od najtraženijih pevačica u Srbiji i regionu, nizala je hitove i osvajala muzičku scenu.

Na njenim nastupima bili su puni klubovi, a zarade su bile i po nekoliko hiljada evra za jedno veče.

Zbog pljačke bankomata završila na robiji

To Romani nije bilo dosta, pa je rešila da sa svojim tadašnjim dečkom Filipom Mrkajićem uleti na račune Australijanaca.

Naime, ona je 2020. godine uhapšena u „Zemlji kengura“ zbog korišćenja sofisticiranog sistema kojim su ona i njen dečko snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i njihove bankovne kartice, te su na taj način uzimali novac.

Zbog ovog krivičnog dela, Romana i Filip su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora. Posle tri meseca provedenih u zatvoru, pevačica je puštena na uslovnu slobodu i, kako su tada pisali australijski mediji. Posle odsluženja kazne, Romana i njen partner proterani su iz Australije, a onda su dobili i zabranu ulaska u ovu zemlju.

Lopovske ruke na bankomatu

Priznala jer je advokat savetovao

Kada se vratila u Srbiju, u oktobru 2020. godine, Romana se obratila medijima na konferenciji povodom pljačke, pa je objasnila da nije kriva, ali da je pred sudom u Australiji priznala da je izvršila ovo krivično delo, jer ju je tako savetovao advokat, kao i da je odslužila kaznu. Tada je najavila da će napisati knjigu, međutim, to još nije učinila.

Posle ovog skandala pevačica se definitivno povukla iz medija, ali muzičku karijeru nije prekinula, te je nastavila sa privatnim nastupima, najčešće u Banjaluci gde sada živi. Ona danas, kako prenose mediji, povremeno nastupa na privatnim slavljima.

Vozila mortus pijana

Podsetimo, i pre afere „bankomat“, Panićeva je u više navrata privlačila skandalima pažnju javnosti.

Još 2010. godine pojavila se vest da je pevačica privedena na Autokomandi u Beogradu, kada je zaustavila policijska patrola džip kojim je upravljala i ustanovila posle alko-testa da je vozila sa 1,8 promila alkohola u krvi. Tada je oko četiri sata posle ponoći privedena na trežnjenje, a iz policijske stanice puštena je kasnije u toku dana.

I dok je uživala u najvećoj popularnosti, Romanu nije zaobišla još jedna intrigantna priča.

Priča ko iz Tinder Swindler-a

Naime, pevačica se zabavljala sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom, sa kojim je imala buran odnos u kojem su se u više navrata svađali i mirili, a kako je Romana ispričala, tadašnji dečko je i zaprosio. Međutim, njihova ljubavna priča završila se tako što je Fotos započeo vezu sa voditeljkom Jovanom Simić, sa kojom je kasnije dobio i dete.

„Samo što sam stigla iz Atine, zazvonio mi je telefon. On me zove i kaže da svima ispričam kako mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno. Navodno, zbog računa, Interpola… Nismo se onda videli mesec dana, ali smo posle tih mesec dana opet bili zajedno… Ja sam opet otišla na Kipar, ali čim sam sletela, on me zove da mi kaže da ne smem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad. A ja iznajmila auto, rezervisala hotel… Ženo, znaš li čega je tu sve bilo?! Zabranio mi je da idem u Grčku! Onda se pojavila neko druga devojka. On je pričao da nema drugu, da je sve zbog nekog novca i papira. A ta devojka, Jovana, rodila mu je dete 13. aprila. Prosio me je, iako je drugoj napravio dete. Rekla sam mu da se skloni iz mog života, da me zaboravi… Da me više ne zove. Ta Jovana se posle udala za drugog. Prošle godine se i on oženio“, ispričala je jednom prilikom Romana.

Otkako se povukla iz javnosti o njenom ljubavnom životu se malo zna, a kako se navodi, Romana je još u vezi sa Filipom Mrkajićem, sa kojim je i uhapšena u Australiji.

Izvor: Nova.rs

Romana stigla u Srbiju i ponaša se kao da je ukrala bananicu dok niko ne gleda

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link