Balkan Koronavirus

Korona žurka u Bosni: Ministar, lekari, dekan i pevači slave rođendan šefu hirurgije

Ministar spoljne trgovine u BiH Staša Košarac, dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić, pevači Hara Mata Hari, Halid Bešlić, Šerif Konjević, Slađana Mandić i drugi, zatečeni su na korona žurci u restoranu Golf klub u Sarajevu.

Policija je prekinula ovu, s obzirom na vreme i okolnosti, neprimerenu zabavu i svim zatečenim licima, kao i vlasniku objekta izdala prekršajni nalog.

Prema pisanju sarajevskog portala Kliks, zabava je organizovana povodom proslave rođendana lekara Jusufa Šabanovića, šefa abdominalne hirurgije na KCUS.

Pevačica Slađana Mandić na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija na kojima se vidi kako se prisutni zabavljaju uz muziku, hranu i piće.

Kazne za pojedince su oko 30 hiljada dinara (500 konvertibilnih maraka), a za vlasnika objekata od od 120 do 600 hiljada dinara (od 2.000 do 10.000 KM).

Dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je i član Naučnog tela za praćenje i analizu situacije izazvane virusom korona u Kantonu Sarajevo, nakon upada policije, na svom Fejsbuk profilu objavio izvinjenje svima zbog, kako je naveo „sinoćnjeg ispada“.

– Bio sam s prijateljima nakon dužeg vremena, našem dobrom prijatelju na rođendanu i svi ćemo snositi sankcije. Žao mi je zbog neprijatnosti koju ste osetili – napisao je Fejzić.

Izvor: Sputnik

Građani zatvoreni, a odabrana grupa se veseli na koncertu Ace Lukasa (VIDEO)

Share via
Copy link