Beograd Koronavirus Magazin

Korona u Poreskoj upravi u Beogradu – Građani potvrđuju, ali nadležni ćute

Poreska uprava Beograd
Foto: Petar Marković/RAS Srbija

Nakon što je Luftika pisala o mogućoj zarazi koronavirusom u Poreskoj upravi u centru Beograda, javilio se još građana koji potvrđuju ovakve sumnje.

– Svi koji ste pročitali vest o zaraženom odeljenju računovodstva Poreske uprave Stari grad, moja majka radi tamo. Samo je kod jedne osobe potvrđeno da je pozitivna na virus , ali da, svi su u karantinu sada, jer se PET dana KRILO da osoba sa kojom dele kancelariju leži na infektivnoj. – navela je jedna Twitter korisnica.

Pored ovoga, na društvenim mrežama se pojavila i fotografija na kojoj se nalazi obaveštenje Poreske uprave putem kog se obaveštavaju poreski obveznici da za vreme vanrednog stanja i u cilju bezbednosno-zdravstvene zaštite građana, svoje podneske mogu podneti elektronskim putem na navedene imejl adrese ili poštom na adresu.

Organizovana su i neposredna primanja podnesaka i to na pisarnicama filijala u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Među pisarnicama na kojima se lično mogu odneti podnesci nalazi se i filijala na bulevaru Despota Stefana br. 118, u kojoj se i pojavio problem sa zarazom računovodstvenog odeljenja virusom korona.

Nažalost, nadležni još uvek nisu pružili odgovor našoj redakciji, kao što se po ovom pitanju nisu oglašavali ni u drugim medijima.

Kineski model za zaustavljanje epidemije koronavirusa u 6 tačaka

Ana Marković

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

14 Shares
Share via
Copy link