Koronavirus Novi Sad

Korona u Novom Sadu: Na bolničkom lečenju 324 osobe, 10 manje u odnosu na pre 2 dana

U KC Vojvodine trenutno se na lečenju od virusa korone nalazi 300 osoba, od kojih je 22 na respiratorima.

U Vojnoj bolnici, koja je pretvorena u Covid centar, smeštena su još 24 zaražena, čija klinička slika zahteva lekarski nadzor.

To je 10 hospitalizovanih pacijenata manje u Novom Sadu u odnosu na poslednje podatke objavljene u subotu, 1. avgusta.

Nije poznato da li je u međuvremenu neki pacijent preminuo, ali nije poznat ni broj pacijenata koji su otpušteni iz ovih zdravstvenih ustanova jer nadležni ne objavljuju ove podatke.

Dodajmo da sajt Instituta za javno zdravlje Vojvodine danas ponovo nije radio tokom prepodneva, a na sajtu je samo stajalo obaveštenje da je privremeno suspendovan iz tehničkih razloga. U pitanju je jedina ustanova u Novom Sadu preko čijeg sajta se zakazuje testiranje putnika na koronu, što sada nije bilo moguće učiniti. Inače, sajt Instituta proteklih dana skoro svakodnevno nije radio po nekoliko sati.

Međutim, i kada je sajt radio, nadležni ove ustanove su poslednje podatke o epidemiološkoj situaciji u Novom Sadu i Vojvodini objavili 27. jula.

Izvor: 021.rs

7 dana bez podataka o broju umrlih u Vojvodini, znamo samo da je KCV krcat

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
25 Shares
Share via
Copy link