Novi Sad

Konferencija „Biznis priče“ 5. i 6. aprila 2023. u Novom Sadu

biznis-price

Konferencija – Biznis priče održaće se 5. i 6. aprila 2023. u Kongresnom centru Master u Novom Sadu. Revolucija koja je nastala kroz podcast sada se prenosi na konferenciju, jer će predavači biti neki od najpoznatijih gostiju podkasta „Biznis priče“.

Vodeći stručnjaci iz Srbije i regiona, govoriće o biznisu, o svojim poslovnim počecima, o trendovima, kao i kakvi nas to poslovni izazovi očekuju u ovoj godini i kako se što bolje pripremiti i odgovoriti na njih.

Teme predavanja na konferenciji su raznolike, a neki od potvrđenih govornika su Vladimir Đukanović (Filozof sa Wall Streeta), Ajdin Brković (Monetize ad), Branko Babić (Phi Academy/Preduzetnik godine), Dragan Vojvodić (Sendler), Milena Đuričić (Videomite), Milan Mandarić (Sanmina), Nemanja Antić (Military shop) i mnogi drugi.

Umrežavanje, kreativno razmišljanje i donošenje odluka biće na vrhu dnevnog reda i to kroz diskusije i radionice sa stručnjacima.

Učesnike očekuje preko 20 predavača, 500 preduzetnika iz regiona, i dve velike žurke. Konferencija je namenjena svima koji žele da nauče nešto novo o biznisu kao i da se povežu sa potencijalnim partnerima ili klijentima.

– Pitao sam se zašto u Srbiji ne postoji biznis konferencija sa zanimljivim gostima, organizovanim umrežavanjem i dobrim provodom. Odgovor nisam našao i zato sam odlučio da napravim baš takvu konferenciju.
Vladimir Stanković, osnivač Biznis priča

Karte za konferenciju je moguće kupiti do 20. marta odnosno do popunjavanja kapaciteta. Link za kupovinu ulaznice.

Konferencija „Biznis priče“ organizuje se uz podršku ,,BIT Event-a“. Pokrovitelji konferencije su Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam kao i Grad Novi Sad.

Više informacija o predstojećoj konferenciji možete pronaći na web stranici konferencije.

Share via
Copy link