Balkan Magazin

Sve balkanske ‘muškarčine’ ničice padaju pred kavaljerstvom jednog Sarajlije

poplave
Foto: Michael Probst, ilustracija

Obilne kiše pogodile su poslednjih dana veći deo Balkana, a najveća količina padavina zadesila je Bosnu i Hercegovinu. Dok sve češće svedočimo nemilosrdnoj borbi čoveka sa prirodom, dogode se i situacije poput ove, koje nas podsete da još uvek postoje neke osnovne vrednosti života.

Jedan Sarajlija preko noći je postao heroj Balkana, nakon što se na društvenim mrežama pojavila njegova fotografija kako u poplavljenom Sarajevu, sa vodom do kolena, na ramenu nosi devojku.

Njegov kavaljerski čin nije prošao nezapaženo na društvenim mrežama.

Naime, fotografija koju je napravio fotograf bosanskog portala Klix.ba, ubrzo je našla svoj put na društvenim mrežama i do sada je podeljena više od deset hiljada puta sa različitih portala.

“Gospodin, čovek, momak, prijatelj i heroj. Mladić iz Bosne i Hercegovine pokazao kako se voli i poštuje draga osoba. Kapa dole momče, ovo je slika godine.”, stajalo je u opisu ispod jedne od objava.

Danas u vreme kada nam se sve svelo na lajk, šer, sabskrajb, i kada je ljubav jeftinija od flašice robe, ovakvi ljudi pokazuju da nije sve izgubljeno, i da još uvek ima nešto u srcu. Onom pravom, ludom i spremnom na sve zarad ljubavi prema drugoj osobi.

Izvor: Noizz.rs

Očajni Sarajlija traži devojku na Internetu, oglas je takav da će je pronaći nikad

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

814 Shares
814 Shares
Share via
Copy link